F Men in Black International trailer: Οι νέοι Άνδρες με τα Μαύρα δε μας τα λένε καλά... - FilmBoy Men in Black International trailer: Οι νέοι Άνδρες με τα Μαύρα δε μας τα λένε καλά... - FilmBoy
  • Latest News

    Men in Black International trailer: Οι νέοι Άνδρες με τα Μαύρα δε μας τα λένε καλά...


    Η σειρά Men in Black δεν έγινε ποτέ τόσο μεγάλη όσο η Amblin Entertainment ήλπιζε όταν το 1992 αγόρασε τα δικαιώματα του ομότιτλου κόμικ. 
    Η τριλογία είχε εμπορικά και κριτικά σκαμπανεβάσματα, με το δίδυμο Will Smith & Tommy Lee Jones να αποτελεί το μεγάλο της ατού.

    Με τους δύο ηθοποιούς να αποτελούν και επίσημα παρελθόν από το franchise, οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν τη δοκιμασμένη συνταγή και να μας παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. 

    Δυστυχώς όμως, η πρώτη ματιά στο Men in Black International μοιάζει ιδιαίτερα άγευστη.

    Σύμφωνα με το σενάριο των Art Marcum & Matt Holloway (Punisher: War Zone), η νέα ταινία λειτουργεί ως spin-off της πρώτης τριλογίας και μεταφέρει τη δράση (αρχικά) στο Λονδίνο, εκεί όπου δύο πράκτορες της τοπικής οργάνωσης Men in Black μπλέκονται με μια υπόθεση δολοφονίας, η οποία τους στέλνει σε μια τρελή περιπέτεια σε όλη την υφήλιο.

    Το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι οι Chris Hemsworth και Tessa Thompson, η συνύπαρξη των οποίων λειτούργησε εξαιρετικά στο Thor: Ragnarok, ενώ δίπλα τους βρίσκουμε τους Liam Neeson, Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout), Kumail Nanjiani (The Big Sick) και Rafe Spall (Jurassic World: Fallen Kingdom), ενώ η Emma Thompson επιστρέφει στο ρόλο της Agent Ο, αποτελώντας και το μοναδικό συνδετικό κρίκο με τη πρώτη τριλογία.

    Όσο για τη σκηνοθετική σκυτάλη, αυτή περνάει από τα χέρια του Barry Sonnenfeld σε εκείνα του F. Gary Gray (The Fate of the Furious).

    Το πρώτο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony Pictures είναι αφάνταστα generic, με μέτρια εφέ, μέτριο χιούμορ, μέτρια δράση, ουδεμία φαντασία ή έκπληξη, και τη χημεία μεταξύ Hemsworth και Thompson να έχει κάνει φτερά.

    Είναι ένα κακομονταρισμένο trailer; 

    Ίσως, όμως αυτό έχουμε και κρίνοντάς το, πραγματικά αναπολούμε τις ημέρες ακόμα και του πιο μέτριου Men in Black ΙΙ.

    Το Men in Black International θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού και μέχρι τότε ελπίζουμε να δούμε κάτι καλύτερο αλλιώς οι Άνδρες με τα Μαύρα θα βρεθούν στο μαύρο σκοτάδι.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Men in Black International trailer: Οι νέοι Άνδρες με τα Μαύρα δε μας τα λένε καλά... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top