F Tidelands trailer: Μυστήριο σκεπάζει τις αυστραλιανές ακτές στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy Tidelands trailer: Μυστήριο σκεπάζει τις αυστραλιανές ακτές στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Tidelands trailer: Μυστήριο σκεπάζει τις αυστραλιανές ακτές στη νέα σειρά του Netflix


    Έχουμε δει original τηλεοπτικές παραγωγές του Netflix από τη Πορτογαλία, τη Κορέα, τη Δανία, την Ινδία και μοιάζει σχεδόν απίστευτο που σε αυτά τα τρία χρόνια πως δεν έχουμε δει καμία από τη μεγάλη Αυστραλία! 
    Το Tidelands ήρθε λοιπόν για να σπάσει το ρόδι, και ελπίζουμε να είναι γούρικο.

    Η δημιουργία των Stephen M. Irwin και Leigh McGrath (Harrow) χαρακτηρίζεται ως αστυνομικό δράμα με υπερφυσικά στοιχεία και ακολουθεί την ιστορία της Cal Mcteer, μίας πρώην κακοποιού που επιστρέφει σπίτι της, στο μικρό όρμο του Όρφελιν. 

    Όταν το πτώμα ενός ντόπιου ψαρά ξεφράζεται στις ακτές, η Cal δεν αργεί να εμπλακεί στην υπόθεση και στις έρευνές της θα αναγκαστεί να συναναστραφεί με τους Tidelanders, μια ομάδα Σειρην-ανθρώπων!

    Πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Charlotte Best και ο Aaron Jakubenko, ονόματα μάλλον άγνωστα στους περισσότερους, με την Elsa Pataky (Fast Five) να είναι εκείνη που κλέβει τις εντυπώσεις.

    Το Tidelands θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 14 Δεκεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tidelands trailer: Μυστήριο σκεπάζει τις αυστραλιανές ακτές στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top