F State Like Sleep trailer: Κακό trailer σε noir θρίλερ ...πολύ κακός συνδυασμός - FilmBoy State Like Sleep trailer: Κακό trailer σε noir θρίλερ ...πολύ κακός συνδυασμός - FilmBoy
  • Latest News

    State Like Sleep trailer: Κακό trailer σε noir θρίλερ ...πολύ κακός συνδυασμός


    Η καριέρα της Katherine Waterston έχει πάρει τα πάνω της τα τελευταία χρόνια, καθώς η νεαρή έχει εμφανιστεί σε μεγάλες ταινίες όπως το Alien: Covenant ενώ υποδύθηκε και την Tina Goldstin στα επίκαιρα φιλμ Fantastic Beasts.
    Ωστόσο, φαίνεται να μην σταματά να ασχολείται και με την ανεξάρτητη δραματική αμερικάνικη σκηνή, γιατί το noir θρίλερ State Like Sleep μοιάζει ο ορισμός του indie.

    Η ταινία της ντοκιμαντερίστριας Meredith Danluck ακολουθεί τη Katherine, μια γυναίκα που έχασε τον άνδρα της (Michiel Huisman) με πολύ μυστηριώδη τρόπο.
    Ψάχνοντας, θα ανακαλύψει ένα δίκτυο από μυστικά που τη στέλνει βαθιά μέσα στον υπόκοσμο των Βρυξελλών, όπου συναντά αινιγματικούς χαρακτήρες που τους παίζουν οι Michael Shannon και Luke Evans.

    Κι αν ακούγονται ωραία όλα αυτά, το trailer που κυκλοφόρησε είναι κατακερματισμένο, κακοφτιαγμένο και δε βγάζει το παραμικρό νόημα.
    Ίσως η επίσημη σύνοψη σας βοηθήσει:

    Ένα χρόνο μετά τον μυστηριώδη θάνατο του Βέλγου συζύγου της, η Αμερικανίδα φωτογράφος Katherine (Katherine Waterston) επιστρέφει στις Βρυξέλλες, μια πόλη γεμάτη με αναμνήσεις από τη ζωή που προσπάθησε να αφήσει πίσω της. 
    Ο γάμος τους ήταν καλός, αλλά η επιστροφή της Katherine στην πόλη την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τελικά τη θλίψη της, καθώς αδειάζει το διαμέρισμα που κάποτε μοιράζονταν. 
    Με αυτό τον τρόπο όμως, ανακαλύπτει ένα δίκτυο μυστικών που την ωθούν να ερευνήσει τις συνθήκες των τελευταίων ημερών του συζύγου της. 
    Ακολουθώντας τα βήματά του, η Katherine βυθίζεται στην υπόγεια σκηνή των Βρυξελλών, όπου συναντά μια μυστηριώδη γυναίκα και μια μυστική ομάδα φίλων.
    Ταυτόχρονα, συναντά τον Edward (Michael Shannon), έναν Αμερικανό ο οποίος της προσφέρει τη δυνατότητα ενός νέου μέλλοντος, καθώς συντάσσεται με το ταραγμένο παρελθόν της.

    Το State Like Sleep βγαίνει στην Αμερική στις 4 Ιανουαρίου 2019.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: State Like Sleep trailer: Κακό trailer σε noir θρίλερ ...πολύ κακός συνδυασμός Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top