F Gloria Bell trailer: Η Julianne Moore χορεύει κι ερωτεύεται στο remake του πολυβραβευμένου Gloria - FilmBoy Gloria Bell trailer: Η Julianne Moore χορεύει κι ερωτεύεται στο remake του πολυβραβευμένου Gloria - FilmBoy
  • Latest News

    Gloria Bell trailer: Η Julianne Moore χορεύει κι ερωτεύεται στο remake του πολυβραβευμένου Gloria


    Βραβευμένο στα φεστιβάλ Βερολίνου και Σαν Σεμπαστιάν, το Gloria ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του 2013.
    Παρότι δεν είναι το είδος της ταινίας που συνηθίζεται να επιλέγεται για να γίνει αγλλόφωνο remake, με τον δημιουργό Sebastián Lelio να το υποστηρίζει ενεργά, αυτό προχώρησε και μια πενταετία αργότερα το Gloria Bell είναι έτοιμο.

    Η ταινία επίσημα χαρακτηρίζεται ως re-imagining και όχι ως remake, χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς εννοούν. 

    Όπως και να 'χει, η βασική ιστορία παραμένει ίδια, με την Gloria να είναι μια 50αρα ζωντανή γυναίκα που, αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό της, αποφασίζει να βγει και να αρχίσει να ξαναζεί τη ζωή της και γιατί όχι να βρει και τον εκλεκτό #2.

    Ο Lelio που έχει ήδη κάνει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του με το πρόσφατο Disobedience, επιστρέφει πίσω από τη κάμερα, με την Alice Johnson Boher να τον βοηθάει στη διασκευή του σεναρίου.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Julianne Moore, η οποία δήλωσε μεγάλη της τιμή να υποδυθεί έναν τέτοιο εμβληματικό ρόλο, και δίπλα της εμφανίζονται οι John Turturro (God's Pocket) και Brad Garrett (Single Parents).

    Το Gloria Bell θα βγει στις αίθουσες την άνοιξη. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gloria Bell trailer: Η Julianne Moore χορεύει κι ερωτεύεται στο remake του πολυβραβευμένου Gloria Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top