F Liam Neeson και υιός μαζί για μια ...Made in Italy κωμωδία! - FilmBoy Liam Neeson και υιός μαζί για μια ...Made in Italy κωμωδία! - FilmBoy
  • Latest News

    Liam Neeson και υιός μαζί για μια ...Made in Italy κωμωδία!


    Παρότι δεν το έχει κάνει πολλές φορές στη καριέρα του, ο Liam Neeson σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός και στη κωμωδία.

    Ανάμεσα λοιπόν στις ταινίες που θα τον δούμε προσεχώς, προστέθηκε και το Made In Italy, μια κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία του ηθοποιού James D'Arcy (Dunkirk), που εδώ κάνει το δημιουργικό του ντεμπούτο.

    Σύμφωνα με το στόρι, ένας πατέρας και ο αποξενωμένος γιος του ταξιδεύουν μαζί μέχρι την Τοσκάνη της Ιταλίας για να παραλάβουν το σπίτι που κληρονόμησαν από τη συχωρεμένη σύζυγο και μητέρα τους.

    Κρίνοντας από τη σύνοψη, προφανώς η ταινία θα κινείται περισσότερο προς την κομεντί/δραμεντί παρά προς τη καθαρή κωμωδία, κάτι μάλλον θετικό.

    Στο Made in Italy θα συμπρωταγωνιστεί με τον γιο του, το νεαρό Micheál Richardson (έχει πάρει το επώνυμο της μητέρας Natasha Richardson) που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο σινεμά.

    Άντε να δούμε τι θα δούμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Liam Neeson και υιός μαζί για μια ...Made in Italy κωμωδία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top