F Έρχεται το sequel του Inside Man και δεν είναι καθόλου αυτό που θέλαμε! - FilmBoy Έρχεται το sequel του Inside Man και δεν είναι καθόλου αυτό που θέλαμε! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται το sequel του Inside Man και δεν είναι καθόλου αυτό που θέλαμε!


    Είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στη καριέρα του Spike Lee και ένα από τα καλύτερα heist films της νέας χιλιετίας.
    Παρότι το Inside Man δεν είναι μια ταινία που χρειάζεται sequel, από τη πρώτη στιγμή υπήρχαν συζητήσεις για ένα, και παρότι έγιναν προσπάθειες, τελικά δε βρέθηκε το κατάλληλο σενάριο και το σχέδιο εγκαταλείφθηκε.

    Δώδεκα χρόνια μετά, η Universal Pictures που έχει τα δικαιώματα βρήκε τρόπο να αξιοποιήσει το αναγνωρίσιμο τίτλο, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που ελπίζαμε.

    Το Inside Man 2, ή όπως τελικά αυτό ονομαστεί, μοιάζει περισσότερο με remake μιας και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, μια καλά οργανωμένη ομάδα κακοποιών ετοιμάζεται να ληστέψει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

    Κρατώντας δεκάδες ομήρους επί ώρες, ο διαπραγματευτής του NYPD μαζί με έναν πράκτορα του FBI προσπαθούν να δώσουν ένα αίσιο τέλος. 
    Σας θυμίζει κάτι;

    Δυστυχώς κανένας από τους συντελεστές της πρώτης ταινίας δεν επιστρέφει, με κάποιον Brian Brightly να γράφει το σενάριο και την M.J. Bassett (Silent Hill: Revelation) να σκηνοθετεί.

    Όσο για το cast, αν ψάχνετε τον Clive Owen, τον Denzel Washington και τη Jody Foster, λυπάμαι χάσατε, μιας και θα δείτε τους Aml Ameen (The Maze Runner), Jessica Sutton (Escape Room), Urs Rechn (Son of Saul), Tanya van Graan (24 Hours to Live) και Greg Kriek (Tremors: A Cold Day in Hell).


    Αστέρια πρώτου μεγέθους όλοι του!
    Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με τη ταινία να βγαίνει απευθείας στο Netflix.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται το sequel του Inside Man και δεν είναι καθόλου αυτό που θέλαμε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top