F 1983 trailer: Νέα συναρπαστική σειρά έρχεται στο Netflix από τη Πολωνία! - FilmBoy 1983 trailer: Νέα συναρπαστική σειρά έρχεται στο Netflix από τη Πολωνία! - FilmBoy
  • Latest News

    1983 trailer: Νέα συναρπαστική σειρά έρχεται στο Netflix από τη Πολωνία!


    Η κεντρική Ευρώπη φαίνεται να έχει τη τιμητική της αυτές τις ημέρες, αφού σχεδόν ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του γερμανικού Dogs of Berlin, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα trailer μίας πολλά υποσχόμενης σειράς, του πολωνικού 1983.

    Εδώ έχουμε ένα κατασκοπικό/πολιτικό θρίλερ εναλλακτικής πραγματικότητας, με τη σειρά να λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο όπου το Σιδηρούν Παραπέτασμα δεν έπεσε ποτέ. 

    Εν έτει 2003, είκοσι χρόνια μετά από μια καταστροφική τρομοκρατική επίθεση που σταμάτησε τη πορεία ανεξαρτησίας της Πολωνίας και την μετέπειτα πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ένας ιδεαλιστής φοιτητής νομικής και ένας ντροπιασμένος αστυνομικός ανακαλύπτουν μία συνωμοσία που κράτησε το Σιδηρούν Παραπέτασμα όρθιο και τη χώρα να συνεχίζει να ζει κάτω από το κατασταλτικό αστυνομικό κράτος. 

    Αυτό που οι δύο άνδρες ανακάλυψαν μπορεί να προκαλέσει μια λαϊκή επανάσταση και αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία δε πρόκειται να το επιτρέψουν.

    Δημιουργοί του 1983 είναι οι Joshua Long και Maciej Musiał, με τον δεύτερο να έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους δίπλα στον Robert Wieckiewicz (Walesa) και τη γνωστή μας Michalina Olszanska, πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια του I, Olga που θα δείτε προσεχώς στις αίθουσες από τη FilmBoy Pictures.

    Το 1983 θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 1983 trailer: Νέα συναρπαστική σειρά έρχεται στο Netflix από τη Πολωνία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top