F Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τη ζωή και τα έργα του Μωάμεθ του Πορθητή! - FilmBoy Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τη ζωή και τα έργα του Μωάμεθ του Πορθητή! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τη ζωή και τα έργα του Μωάμεθ του Πορθητή!


    Παρότι υπήρξε πρωτεργάτης σε μία από τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία του δυτικού πολιτισμού, ο Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ, γνωστός ως Μωάμεθ ο Πορθητής είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας για τη παγκόσμια ιστορία.

    565 χρόνια μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τα στρατεύματά του, το Netflix σε συνεργασία με την αμερικανο-κινεζική STXtv και την αμεροκανο-τουρκική Karga Seven Pictures, ετοιμάζει μία μίνι-σειρά για τη ζωή και τα έργα του!

    Η μίνι-σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο Ottoman Rising θα χρησιμοποιεί στοιχεία ντοκιμαντέρ σε συνδυασμό με μυθοπλασία για να διηγηθεί τη ζωή του και ειδικά την 30ετή κυριαρχία του ως Σουλτάνος, που οδήγησε στη πτώση της Πόλης και στην επέκταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
    Αυτή θα είναι μια σειρά που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ, ειδικά στα μέρη μας…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τη ζωή και τα έργα του Μωάμεθ του Πορθητή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top