F Ben Is Back trailer: Η Julia Roberts προσπαθεί να σώσει το γιο της από τα ναρκωτικά - FilmBoy Ben Is Back trailer: Η Julia Roberts προσπαθεί να σώσει το γιο της από τα ναρκωτικά - FilmBoy
  • Latest News

    Ben Is Back trailer: Η Julia Roberts προσπαθεί να σώσει το γιο της από τα ναρκωτικά


    Η breakout ερμηνεία του Manchester by the Sea, εκτός από μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, έδωσε στον άσημο ως τότε Lucas Hedges την ευκαιρία να συμμετέχει σε σημαντικές ταινίες, και να αποδείξει ότι δεν ήταν ένα πυροτέχνημα. 
    Μέσα στους επόμενους μήνες θα τον δούμε σε δύο δυνατές ταινίες που έχουν ήδη συζητηθεί. 
    Η πρώτη είναι το Boy Erased που ήδη σας παρουσιάσαμε. 
    Έφτασε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά και στην έτερη, το Ben is Back.

    Σε αυτή τη ταινία υποδύεται τον Ben Burns, έναν 19χρονο με πολλά μπλεξίματα με τα ναρκωτικά, τα οποία τον έστειλαν σε κλινική αποτοξίνωσης. 
    Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Ben εμφανίζεται ξαφνικά στη πόρτα του πατρικού του, δηλώνοντας καθαρός. 
    Η μητέρα του είναι εκστασιασμένη που τον βλέπει, όμως η υπόλοιπη οικογένεια τον αμφισβητεί και δε μπορεί να ξεχάσει τις προηγούμενες υποσχέσεις του που ποτέ δεν τήρησε. 
    Μέσα στις επόμενες 24 ώρες, μητέρα και γιος θα έρθουν αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια, και το πόσο δύσκολο είναι να κρατηθεί ο Ben μακριά από τις παλιές του συνήθειες.

    Το Ben Is Back είναι μια ταινία του Peter Hedges (The Odd Life of Timothy Green), πατέρα του Lucas, και συμπρωταγωνιστούν οι Julia Roberts, Courtney B. Vance (The Mummy) και Kathryn Newton (Blockers).
    Η ταινία έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ του Τορόντο όπου πήρε πολύ καλές κριτικές, ειδικά για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, παρότι κατακρίθηκε για το μελοδραματικό του ύφος.

    Στις αίθουσες θα το δούμε από το Δεκέμβριο, χωρίς ακόμα να έχουμε ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας για τη χώρα μας. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ben Is Back trailer: Η Julia Roberts προσπαθεί να σώσει το γιο της από τα ναρκωτικά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top