F Tell Me a Story trailer: Ο Kevin Williamson μετατρέπει τα παιδικά παραμύθια σε σκοτεινούς εφιάλτες! - FilmBoy Tell Me a Story trailer: Ο Kevin Williamson μετατρέπει τα παιδικά παραμύθια σε σκοτεινούς εφιάλτες! - FilmBoy
  • Latest News

    Tell Me a Story trailer: Ο Kevin Williamson μετατρέπει τα παιδικά παραμύθια σε σκοτεινούς εφιάλτες!


    Πριν λίγα χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο τηλεοπτικό στερέωμα έχοντας 3-4 δικές του σειρές ταυτόχρονα στον αέρα. 
    Πως ήρθαν όμως έτσι τα πράγματα και τις τελευταίες σεζόν τον έχουμε χάσει, το The Vampire Diaries τέλειωσε, τα Stalker και Time After Time πάτωσαν, ακόμα και το Scream στο οποίο ο ίδιος δεν είχε άμεση συμμετοχή έχει χαθεί κάπου στα γραφεία του MTV.

    Φυσικά ο hate2love/love2hate δημιουργός δεν το έβαλε κάτω και φέτος επιστρέφει… συνδρομητικός, με τη νέα του σειρά να κάνει σε δύο περίπου μήνες πρεμιέρα στο CBS All Access.
    Στο Tell Me a Story, ο Kevin Williamson διασκευάζει τη μεξικάνικη σειρά Érase Una Vez και κάνει κάτι που έχουμε ξαναδεί αλλά όχι ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. 

    Παίρνει τα κλασσικότερα παιδικά παραμύθια, τα βάζει στο μίξερ, προσθέτει μπόλικες δόσεις θρίλερ και μας τα παρουσιάζει! 
    Συγκεκριμένα η πρώτη σεζόν θα μπλέκει τα “Τρία Γουρουνάκια”, τη “Κοκκινοσκουφίτσα” και το “Χάνσελ και Γκρέτελ” σε μια επική ανατρεπτική ιστορία αγάπης, απώλειας, απληστίας, εκδίκησης και δολοφονίας.
    Η σειρά χαρακτηρίζεται ως ψυχολογικό θρίλερ και παρά τη βία, το σεξ και τα ναρκωτικά που βλέπουμε στο trailer, η αίσθηση ότι και πάλι απευθύνεται σε σχετικά νεαρότερο κοινό πλανιέται απειλητική.

    To cast συμπεριλαμβάνει τους James Wolk (For A Good Time, Cal...), Billy Magnussen (Game Night), Dania Ramirez (Heroes), Danielle Campbell (Prom), Dorian Missick (Luke Cage), Paul Wesley (The Vampire Diaries) και Kim Cattrall (Sex and the City 2).

    Το Tell Me a Story θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tell Me a Story trailer: Ο Kevin Williamson μετατρέπει τα παιδικά παραμύθια σε σκοτεινούς εφιάλτες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top