F Χορός Αποφοίτων - Prom - FilmBoy Χορός Αποφοίτων - Prom - FilmBoy
  • Latest News

    Χορός Αποφοίτων - Prom

    Ο κόσμος που περιγράφει το Prom της Disney δεν υπάρχει στη πραγματικότητα.

    Είναι ένας από τους φανταστικούς κόσμους του σινεμά, όπου στα σχολεία όλα τα παιδιά είναι φανατικοί χρήστες της Crest Whitening, έχουν σωματότυπο μοντέλων, μιλάνε σαν να βρίσκονται σε σαπουνόπερα του Φώσκολου και οδηγούν αυτό που εσύ θα κάνεις πολλά χρόνια για να αγοράσεις.

    Είναι ο κόσμος όπου υπάρχει ο Άγιος Βασίλης.
    Όχι ο δικός μας κόσμος.

    Σας διαβεβαιώ όμως, τα σχολεία της Αμερικής απέχουν έτη φωτός από τα ελληνικά, πλησιάζουν στον τρόπο που παρουσιάζονται στο σινεμά και απλά κάποιες φορές εξιδανικεύουν τα πάντα.

    Πάντως, αν θέλεις να κάνεις μια low budget ταινία για το σχολείο, πας στον Joe Nussbaum αφού το Prom είναι η 4η ταινία που κάνει, όλες νεανικές κομεντί.

    Η πιτσιρίκα Aimee Teegarden (Scream 4) είναι το επίκεντρο ...




    ...του Prom στο ρόλο της Nova (…), μιας τυπικής Καλιφορνέζας ξανθιάς μαθήτριας, πρόεδρος στη τάξη της, άριστη μαθήτρια με υποτροφία να την περιμένει και φυσικά ...αστραφτερά δόντια (το έχω ξαναπεί, αν στο σχολείο μου είχαμε τέτοιες μαθήτριες, θα γινόμουν σίγουρα ...Matt Dillon στο Wild Things!).

    Λοιπόν, η Nova (...το όνομά της είναι αυτό) είναι επίσης υπεύθυνη για να οργανώσει τον Χορό Αποφοίτησης και θα βρει ανέλπιστη βοήθεια από τον Jesse (Thomas McDonell) το κακό παιδί του σχολείου, κακό όσο το φαντάζεται η Disney:
    Έχει μηχανή και μακριά μαλλιά, η μαμά του εργάζεται σερβιτόρα σε diner και δουλευει διπλοβάρδιες για να φάνε τα παιδιά της, ο πατέρας τους έχει παρατήσει και, το καλύτερο, κάνει κοπάνες και έχει πολλές τιμωρίες γιατί ...πηγαίνει να πάρει το μικρό του αδελφό από το δικό του σχολείο.

    Αυτό είναι το bad boy κατά τη Disney.

    Αυτό το ...παράσιτο της κοινωνίας αναγκάζεται από τον διευθυντή να βοηθήσει τη Nova να οργανώσει τον Χορό, ως τιμωρία (ξέρετε, γιατί έκανε κοπάνα να πάρει το αδελφάκι του ...σνιφ!). 


    Όταν ο πατέρας της Nova όμως (Dean Norris, How Do You Know) τον αποκαλεί loser (η οποία είναι και η πιο χοντρή βρισιά που ακούγεται στη ταινία ...της Disney) εκείνη πεισμώνει και θέλει να τα φτιάξουν.

    Πάντως, μη πάει το νου σας στο σεξ.
    Γιατί στο σεξ 'you get dirty' και τα παιδιά στο Prom δε θέλουν να λερωθούν ούτε από αυτό.

    Το υπόλοιπο cast είπαμε, είναι τυπικοί μαθητές σε σχολείο με τη διαφορά ότι θα μπορούσαν να κάνουν και καριέρα σαν celebrity, στο modelling, στην adult movie βιομηχανία κλπ.

    Οι περισσότερες κριτικές του Prom είναι μεν κακές, αλλά με μικρότερη διαφορά από αυτη που εγώ τουλάχιστον περίμενα – τουλάχιστον 1 στις 3 κριτικές είναι καλή!

    Το Prom έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 29 Απριλίου και έκανε πάνω από $4,5 εκατομμύρια άνοιγμα, ενώ μέχρι χθες είχε μαζέψει κάτι λιγότερο από 10.

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 9 Ιουνίου από τη Feelgood Entertainment.



    Prom trailer 2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χορός Αποφοίτων - Prom Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top