F Proven Innocent trailer: Όλοι στην Αμερική είναι αθώοι, δεν το ξέρατε; - FilmBoy Proven Innocent trailer: Όλοι στην Αμερική είναι αθώοι, δεν το ξέρατε; - FilmBoy
  • Latest News

    Proven Innocent trailer: Όλοι στην Αμερική είναι αθώοι, δεν το ξέρατε;


    Η επιτυχία του This is Us έχει (ξανα)βάλει για τα καλά το μελόδραμα στη TV, με πολλές σειρές, ακόμα και των πλέον κλασσικών genres να το προσθέτουν στη πλοκή τους.

    Μία απ’ αυτές μοιάζει να είναι και το Proven Innocent, ένα δικαστικό δράμα με κεντρική ηρωίδα την Madeline Scott, μια νεαρή γυναίκα που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε άδικα για μια δολοφονία, όμως τελικά δικαιώθηκε και δέκα χρόνια μετά, αναλαμβάνει να υπερασπιστεί κατηγορούμενους σε αντίστοιχες υποθέσεις αδίκως καταδικασθέντων.

    Δημιουργοί του Proven Innocent είναι οι Danny Strong (Empire) και David Elliot (Four Brothers) και πρωταγωνιστούν οι Rachelle Lefevre (Under the Dome), Riley Smith (Frequency), Russell Hornsby (Grimm), Vincent Kartheiser (Mad Men), Nikki M. James (BrainDead) και Brian d’Arcy James (13 Reasons Why).

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με το νέο έτος. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Proven Innocent trailer: Όλοι στην Αμερική είναι αθώοι, δεν το ξέρατε; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top