F Ανακοινώθηκε το cast και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Star Wars: Episode IX - FilmBoy Ανακοινώθηκε το cast και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Star Wars: Episode IX - FilmBoy
  • Latest News

    Ανακοινώθηκε το cast και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Star Wars: Episode IX


    Μετά το αμφιλεγόμενο The Last Jedi και το αποτυχημένο Solo, η LucasFilm βρίσκεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι αφού πρέπει ταυτόχρονα να βρει τη κατάλληλη φόρμουλα να ξαναβάλει τα spin-offs στο καλεντάρι της, να ολοκληρώσει αυτή τη τριλογία αλλά και να ετοιμάσει το έδαφος για τη νέα που έχει ήδη ανακοινωθεί.

    Κάθε πράγμα στο καιρό του όμως, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει το Star Wars: Episode IX, με τον J.J. Abrams, να ολοκληρώνει τη πρώτη SW τριλογία της Disney εποχής.

    Μετά το “κράξιμο” που έφαγε ο Rian Johnson για τις σεναριακές κυρίως επιλογές του The Last Jedi, οι φήμες ότι κάποιες απ’ αυτές θα αναιρεθούν, έστω και μερικώς, επιβεβαιώθηκαν από την επίσημη ανακοίνωση του cast, το οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο Mark Hamill!

    Έχουμε και λέμε λοιπόν. Από τη νέα γενιά θα ξαναδούμε τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joona Suotamo και Billie Lourd, ενώ από τη παλιά, εκτός από τον Hamill, θα ξαναδούμε τον Billy Dee Williams που επιστρέφει ως Lando αλλά και την Carrie Fisher, για το ρόλο της οποίας θα χρησιμοποιηθούν αχρησιμοποίητες σκηνές της προηγούμενης ταινίας.

    Παρότι κυκλοφόρησε έντονα η φήμη στο νέο cast θα συμπεριληφθεί και η Keri Russell, το όνομά της απουσιάζει από το δελτίο τύπου.

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και επίσημα τη 1η του Αυγούστου, με τον J.J. Abrams να το ανακοινώνει ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter τη παρακάτω φωτογραφία.


    Το ατιτλοφόρητο ακόμα Star Wars: Episode IX θα βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2019 και μέχρι τότε θα έχουμε πολλά να πούμε και να μάθουμε.

    Αλέξανδρος Κυριαζής 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανακοινώθηκε το cast και ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Star Wars: Episode IX Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top