F Στον αέρα το μέλλον των Star Wars spin-offs μετά την αποτυχία του Solo! - FilmBoy Στον αέρα το μέλλον των Star Wars spin-offs μετά την αποτυχία του Solo! - FilmBoy
  • Latest News

    Στον αέρα το μέλλον των Star Wars spin-offs μετά την αποτυχία του Solo!


    Μόλις ένα μήνα από τη πρεμιέρα του Solo: A Star Wars Story και η ταινία έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί από τις αίθουσες. 
    Η αποτυχία της ήταν ολοκληρωτική, όχι τόσο κριτικά όσο εμπορικά, με το τελευταίο spin-off να γράφει ιστορία ως η πρώτη ταινία του franchise που όχι μόνο δε παραφούσκωσε τα ταμεία της Disney αλλά σημείωσε και χασούρα η οποία υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

    Οι πρώτες πανικόβλητες φωνές μιλούσαν για πάγωμα ή ακόμα και ακύρωση της σειράς, για παραίτηση της παραγωγού Kathleen Kennedy και διάφορα άλλα καταστροφολογικά.
    Φυσικά και δεν ήρθε το τέλος των Star Wars, όμως η περίπτωση του Solo σε συνδυασμό με τις έντονες αντιδράσεις των fanboys και όχι μόνο για το The Last Jedi, ήταν ένα γερό χαστούκι που ίσως χρειαζόταν η εταιρία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η LucasFilm “γλύφει τις πληγές της”. 
    Έχει όντως ξαναρίξει στο τραπέζι του σχεδιασμού ολόκληρο το franchise και ιδιαιτέρως τα spin-offs, τα οποία δεν αναμένεται να σταματήσουν αλλά σίγουρα θα ξαναδούν από την αρχή ότι είχαν στα σκαριά και δεν πρόκειται να ανακοινώσουν τίποτα νέο άμεσα.

    Μία από τις πρώτες αποφάσεις που πάρθηκαν ήδη είναι ότι θα σταματήσουν τα πειράματα με νέους πολλά υποσχόμενους σκηνοθέτες, και από τώρα και στο εξής θα επιλέγουν μονάχα αναγνωρισμένους βετεράνους. 
    Τώρα δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι καλό ή κακό…

    Σιγή ιχθύος τηρείται όσον αφορά το Star Wars: Episode IX, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα σε σκηνοθεσία J.J. Abrams, αν και μάλλον σε αυτό δε προλαβαίνουν να γίνουν αλλαγές, με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στον αέρα το μέλλον των Star Wars spin-offs μετά την αποτυχία του Solo! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top