F Second Act trailer: Η Jennifer Lopez σε αυτό που ξέρει καλά... τη ρομαντική κομεντί - FilmBoy Second Act trailer: Η Jennifer Lopez σε αυτό που ξέρει καλά... τη ρομαντική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Second Act trailer: Η Jennifer Lopez σε αυτό που ξέρει καλά... τη ρομαντική κομεντί


    Ακριβώς εκεί που νόμιζες πως το old-fashio rom-com έχει πεθάνει …επιβεβαιώνεσαι πλήρως βλέποντας το trailer της νέας ρομαντικής κομεντί της βασίλισσας του είδους, Jennifer Lopez.

    Το trailer του Second Act δεν είναι κακό, απλά είναι αυτή η νερόβραστη ιστορία μιας 40ρας που ζει δυστυχισμένη στη Νέα Υόρκη και τελικά τα καταφέρνει να αλλάξει τη ζωή της …στον υπερθετικό βαθμό.
    Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το reboot του Maid in Manhattan, όπου αντί της καμαριέρας, η Lopez είναι υπάλληλος καταστήματος σε εμπορικό κέντρο.

    Μια γυναίκα στα 40 της, η Maya, έχει κολλήσει σε μια βαρετή δουλειά σε μαγαζί μεγάλου εμπορικού κέντρου, όταν αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να υποβάλει αίτηση για τη δουλειά των ονείρων της στη Madison Avenue. 
    Ζητά από έναν φίλο της να σουλουπώσει κάπως το βιογραφικό της, αλλά εκείνος προχωρά λίγο πιο πέρα, βάζοντας ένα ψεύτικο πτυχίο και fake φωτογραφίες με τον Ομπάμα.
    Ωστόσο, η Maya αποφασίζει να συνεχίσει τη φάρσα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποξενωθεί από τον αγαπημένο της φίλο Milo Ventimiglia. 

    Το Second Act θα βγει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.
    Το trailer ακολουθεί.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Second Act trailer: Η Jennifer Lopez σε αυτό που ξέρει καλά... τη ρομαντική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top