F Overlord trailer: Όταν οι Ναζί φτιάχνουν ...ζόμπι για να κερδίσουν το πόλεμο! - FilmBoy Overlord trailer: Όταν οι Ναζί φτιάχνουν ...ζόμπι για να κερδίσουν το πόλεμο! - FilmBoy
  • Latest News

    Overlord trailer: Όταν οι Ναζί φτιάχνουν ...ζόμπι για να κερδίσουν το πόλεμο!


    Η ιδέα των ζόμπι στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, από εκεί που πριν μερικά χρόνια έμοιαζε πρωτότυπη, τώρα φαντάζει χιλιοειδωμένη. 
    Ακόμα μια απ’ τα ίδια, θα υποθέσει κανείς. 
    Ίσως, μέχρι να προσέξει το “J.J. Abrams presents” στους τίτλους!

    Το Overlord είναι μια πρωτότυπη ιστορία, που βασίστηκε σε μια ιδέα του J.J. Abrams, την οποία ανέπτυξε ο Billy Ray (Captain Phillips) με τον Mark L. Smith (The Revenant) να βάζεις τις τελευταίες πινελιές στο σενάριο.
    Σύμφωνα με αυτό, τη παραμονή της απόβασης στη Νορμανδία, αλεξιπτωτιστές του αμερικανικού στρατού πέφτουν σε ένα μικρό χωριό της Ευρώπης, πίσω από τη γραμμή του εχθρού, όμως πιάνονται εξαπίνης όταν ανακαλύπτουν ότι οι Ναζί κάνουν πειράματα χρησιμοποιώντας απόκρυφες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ζόμπι!

    Το Overlord σκηνοθέτησε ο Julius Avery (Son of a Gun) με πρωταγωνιστές τους Jovan Adepo (Fences), Jacob Anderson (ο Grey Worm του Game of Thrones), Wyatt Russell (Ingrid Goes West), Pilou Asbæk (Ghost in the Shell), Bokeem Woodbine (Spider-Man: Homecoming), Iain De Caestecker (Agents of S.H.I.E.L.D.) και John Magaro (War Machine).

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Overlord trailer: Όταν οι Ναζί φτιάχνουν ...ζόμπι για να κερδίσουν το πόλεμο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top