F Hope Springs Eternal trailer: Εφηβικές ανησυχίες με το next best girl του Hollywood - FilmBoy Hope Springs Eternal trailer: Εφηβικές ανησυχίες με το next best girl του Hollywood - FilmBoy
  • Latest News

    Hope Springs Eternal trailer: Εφηβικές ανησυχίες με το next best girl του Hollywood


    Ψάχνοντας σχολεία για τα δίδυμα, μια πιο δύσκολη διαδικασία από όσο περίμενα, σκέφτομαι πως τα δύσκολα άρχισαν.
    Και σκεπτόμενος πως έχω και μια εφηβεία (εις διπλούν) να αντιμετωπίσω, με πιάνει τρέμουλο…
      
    Μια ειδική περίπτωση εφηβικών ανησυχιών θα δούμε στο Hope Springs Eternal, μια ανεξάρτητη δραματική κομεντί με πρωταγωνίστρια τη Mia Rose Frampton, τη 22χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό που πρωτοεμφανίστηκε ως 13χρονη στο Bridemaids και στο Tammy το 2014.

    Η ταινία λέει την ιστορία της Hope Gracin (Mia Rose Frampton), ένα κορίτσι που γίνεται γνωστό ως "το κορίτσι που πεθαίνει από καρκίνο" και που η ίδια έχει ‘αγκαλιάσει’ πλήρως αυτή την ταυτότητα. 
    Δημοσιεύει βίντεο στο YouTube, διασκεδάζει με φίλους, βρίσκει αγόρι από την Αυστραλία και η δημοτικότητα της αυξάνεται χάρη σε αυτή τη ταυτότητα …΄΄ωσπου τα ιατρικά τεστ δείχνουν ότι θεραπεύεται. 
    Η Hope, αβέβαιη για το νέο της μέλλον, κρύβει την αλήθεια. 
    Αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα μυστικά, η αλήθεια αποκαλύπτεται.
    Πώς θα αντιδράσει ο καθένας; 
    Με τη βοήθεια των φίλων και των αγαπημένων της, η Hope αντιμετωπίζει το φόβο της, για να ανακαλύψει τελικά την ομορφιά της ζωής.

    H Samuel Goldwyn Films παρουσίασε το επίσημο trailer το οποίο βασίζεται στην απίστευτη φωτογένεια της μικρής Mia Rose Frampton, ένα από τα next best girls του Hollywood.

    Το Hope Springs Eternal είναι η τρίτη σκηνοθετική δουλειά του Jack C. Newell και παίζουν ακόμη ο Stony Blyden, η Juliette Angelo και η Beth Lacke.
    Από 10 Αυγούστου στις αμερικάνικες αίθουσες.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hope Springs Eternal trailer: Εφηβικές ανησυχίες με το next best girl του Hollywood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top