F Έξι (!!) ταινίες στα σκαριά για τη περιπέτεια των παιδιών στη σπηλιά της Ταϊλάνδης - FilmBoy Έξι (!!) ταινίες στα σκαριά για τη περιπέτεια των παιδιών στη σπηλιά της Ταϊλάνδης - FilmBoy
  • Latest News

    Έξι (!!) ταινίες στα σκαριά για τη περιπέτεια των παιδιών στη σπηλιά της Ταϊλάνδης


    Όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την απίστευτη περιπέτεια της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου Wild Boars, που στις 23 Ιουνίου μπήκαν στο σπήλαιο Tham Luang στα βόρεια της Ταϊλάνδης, όμως εγκλωβίστηκαν λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που το πλημμύρησαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στα έγκατα της γης για 18 ολόκληρες ημέρες.

    Δώδεκα παιδιά 11-16 ετών και ο 25χρονος προπονητής τους έζησαν μια περιπέτεια που δε πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ, η οποία ευτυχώς έληξε θετικά, με μια τεράστια επιχείρηση απεγκλωβισμού να στέφεται με επιτυχία, με μοναδικό θύμα ένα μέλος της ομάδας διάσωσης, που κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της επιχείρησης, εγκλωβίστηκε στα στενά περάσματα του σπηλαίου και άφησε τη τελευταία του πνοή.

    Η ιστορία είναι τόσο συναρπαστική που αποτελεί άριστο υλικό για μια κινηματογραφική ταινία. 
    Όλοι περιμέναμε ότι κάποιοι παραγωγοί θα ενδιαφερθούν να τη μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη, όμως μάλλον δεν περιμέναμε ότι μόλις λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν, θα βρίσκονται στα σκαριά όχι μία, όχι δύο, αλλά έξι ταινίες!

    Σίγουρα γνωρίζουμε ότι μία απ’ αυτές θα είναι Ταϊλανδικής παραγωγής, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. 
    Η δεύτερη για την οποία γνωρίζουμε, θα είναι παραγωγής Pure Flix, μιας εταιρίας που βγάζει χριστιανικές ταινίες όπως τα God's Not Dead
    Ασχολίαστο. 
    Ο τρίτος που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του είναι ο Jon M. Chu, σκηνοθέτης των Now You See Me 2 και G.I. Joe: Retaliation που δήλωσε δημόσια ότι δεν θα αφήσει να του “ασπρίσουν” (whitewash) την ιστορία, ετοιμάζοντας με την Ivanhoe Pictures, τη δική του παραγωγή.

    Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις υπόλοιπες ταινίες, και το ποιοι τις ετοιμάζουν, όμως χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ίδρυσε ειδική επιτροπή που θα ελέγχει τις αιτήσεις των διαφόρων παραγωγών!
    Έχουμε να δούμε πολλά…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έξι (!!) ταινίες στα σκαριά για τη περιπέτεια των παιδιών στη σπηλιά της Ταϊλάνδης Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top