F Alita: Battle Angel trailer: Τελικά η νέα ταινία του Robert Rodriguez ίσως να είναι και καλή… - FilmBoy Alita: Battle Angel trailer: Τελικά η νέα ταινία του Robert Rodriguez ίσως να είναι και καλή… - FilmBoy
  • Latest News

    Alita: Battle Angel trailer: Τελικά η νέα ταινία του Robert Rodriguez ίσως να είναι και καλή…


    Είναι γνωστό -και δίκαιο- ότι οι παρευρισκόμενοι στην SDCC έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ περισσότερο υλικό από τις ταινίες που παρουσιάζονται στο εκάστοτε πάνελ, σε σχέση με αυτά που ανεβαίνουν στο YouTube για το ευρύ κοινό. 

    Πολλές φορές αυτό το υλικό, αν δεν γίνει κάποιο κακής ποιότητας leak, δεν δημοσιεύεται ποτέ, άλλες φορές όμως, αυτό απλά βγαίνει λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα. 
    Ευτυχώς, το νέο trailer του Alita: Battle Angel, για το οποίο ακούσαμε πολύ καλά λόγια, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, και με μια μικρή καθυστέρηση, βγήκε και για εμάς τους… κοινούς θνητούς.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η ταινία είναι μια υβριδική live-action/cgi διασκευή του πασίγνωστου ομότιτλου manga του Yukito Kishiro, σύμφωνα με την ιστορία του οποίου, η Alita είναι ένα θηλυκό cyborg, τα μισοκατεστραμμένα κομμάτια της οποία βρίσκει ο cybermedic Dyson Ido σε μια χωματερή, και καταφέρνει να την ξανασυναρμολογίσει, με την μνήμη της όμως να έχει χαθεί. 
    Το μόνο που θυμάται είναι η χαμένη πολεμική τέχνη Panzer Kunst, χρησιμοποιώντας την οποία γίνεται μια Πολεμίστρια που κυνηγάει εγκληματίες-cyborg, με την ελπίδα να ανακαλύψει το παρελθόν της.

    Το πρώτο trailer της ταινίας του Robert Rodriguez, σε παραγωγή James Cameron βεβαίως βεβαίως, έμοιαζε περισσότερο με cut-scene βιντεοπαιχνιδιού. 
    Εδώ παρατηρούμε μια μεγάλη βελτίωση, με την Alita να είναι καλύτερα προσαρμοσμένη τόσο στο cgi περιβάλλον όσο και δίπλα στου live-action συμπρωταγωνιστές της, όμως αυτά τα μάτια… αυτά τα τεράστια, αφύσικα μάτια παραμένουν δυστυχώς ίδια κι απαράλλαχτα.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Rosa Salazar (Maze Runner: The Scorch Trials), με τους Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson και Michelle Rodriguez να την συμπληρώνουν.
    Τη ταινία θα δούμε στις αίθουσες στις 27 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε ίσως τα συνηθίσουμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Alita: Battle Angel trailer: Τελικά η νέα ταινία του Robert Rodriguez ίσως να είναι και καλή… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top