F White Boy Rick trailer: Ο Matthew McConaughey είναι ο πατέρας του νεότερου πληροφοριοδότη στην ιστορία του FBI! - FilmBoy White Boy Rick trailer: Ο Matthew McConaughey είναι ο πατέρας του νεότερου πληροφοριοδότη στην ιστορία του FBI! - FilmBoy
  • Latest News

    White Boy Rick trailer: Ο Matthew McConaughey είναι ο πατέρας του νεότερου πληροφοριοδότη στην ιστορία του FBI!


    The Sea of Trees, Free State of Jones, Gold, The Dark Tower… η πολυτραγουδισμένη McConaissance αποδείχτηκε φούσκα, με τις σερί αποτυχίες να έχουν φέρει τον Matthew McConaughey σε αναζήτηση ρόλων που θα του επαναφέρουν το κύρος. 
    Στο White Boy Rick μπορεί να μην έχει τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως μοιάζει μια ταινία που θα μπορέσει να του δώσει λίγη από τη χαμένη αίγλη.

    Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία του Richard Wershe Jr, ενός 14χρονου αγοριού από το Detroit που το 1983 στρατολογήθηκε από το FBI ως πληροφοριοδότης ώστε να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν ένα πλούσιο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. 
    Όταν όμως η υπηρεσία δε τον χρειαζόταν πια, τον παράτησε, με τον Richard που ήταν πια βαθιά μπλεγμένος στο κύκλωμα, να καταλήγει κατηγορούμενος για εμπορία!

    Το σενάριο των Logan Miller & Noah Miller (Sweetwater) αγόρασε το 2015 η εταιρία παραγωγής Studio 8, με τους Andy Weiss (Middle Men) και Steve Kloves (The Amazing Spider-Man) να το φέρνουν στη τελική μορφή και τον Γάλλο Yann Demange ('71) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο πρωτοεμφανιζόμενος Richie Merritt, με ένα σπουδαίο cast (Matthew McConaughey, Bel Powley, Bruce Dern, Piper Laurie, Jennifer Jason Leigh, Rory Cochrane, Eddie Marsan) να τον συνοδεύει.
    Τα πρώτα test screenings έτυχαν εξαιρετικά θετικών αντιδράσεων από το κοινό, με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες το Σεπτέμβριο. 
    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: White Boy Rick trailer: Ο Matthew McConaughey είναι ο πατέρας του νεότερου πληροφοριοδότη στην ιστορία του FBI! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top