F Ανακοινώθηκε το ενήλικο cast του It: Chapter Two! - FilmBoy Ανακοινώθηκε το ενήλικο cast του It: Chapter Two! - FilmBoy
  • Latest News

    Ανακοινώθηκε το ενήλικο cast του It: Chapter Two!


    Μία από τις λίγες ταινίες που τα τελευταία χρόνια έσπασαν το φράγμα μεταξύ horror και mainstream cinema, το It ήταν πέρσι όχι μόνο έσπασε τα ταμεία, αλλά πραγματικά το άξιζε που το κατάφερε.
    Οι περισσότεροι ήδη γνώριζαν ότι αυτό θα ήταν μόνο το πρώτο μέρος της ιστορίας, μιας και ακολουθώντας τη πλοκή του βιβλίου, η περιπέτεια της παρέας των παιδιών με τον τρομακτικό Pennywise δεν τέλειωσε και συνεχίζεται 27 χρόνια αργότερα.

    Η επιτυχία της πρώτης ταινίας έβαλε τη συνέχεια σε διαδικασία fast track, με τον Gary Dauberman να γράφει και πάλι το σενάριο, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Andy Muschietti.

    Το μεγάλο ερώτημα όμως ήταν το cast, μιας και πιτσιρίκια που επιλέχτηκαν για το πρώτο φιλμ έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους και έμενα να δούμε ποιοι ενήλικοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν τους ρόλους τους.

    Με το Σεπτέμβριο του 2019 να έχει ανακοινωθεί ως ημερομηνία πρεμιέρας του It: Chapter Two, η διαδικασία του casting δε μπορούσε να καθυστερήσει, έτσι κι έγινε με τις επιλογές των ηθοποιών να μοιάζουν αρκετά επιτυχημένες.

    Στο ρόλο του Bill θα δούμε τον James McAvoy και στο ρόλο της Beverly την Jessica Chastain, οι οποίοι προφανώς είναι και τα μεγαλύτερα ονόματα του φιλμ.
    Το ρόλο του Ben θα έχει ο Jay Ryan (Mary Kills People), στο ρόλο του Richie θα δούμε τον Bill Hader (The Skeleton Twins), στο ρόλο του Eddie τον James Ransone (Sinister 2) και στο ρόλο του Stanley τον Andy Bean (Allegiant). 

    Ανοιχτός μένει ακόμα μόνο ο ρόλος του Mike, στο ρόλο του οποίου υπάρχει πιθανότητα να δούμε ακόμα ένα μεγάλο όνομα μιας και ο ρόλος θα είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο της πρώτης ταινίας.
    Πως σας φαίνονται οι επιλογές;
    Νεότερα προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανακοινώθηκε το ενήλικο cast του It: Chapter Two! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top