F Η Sony εμπλουτίζει το Spider-Man σύμπαν της με τη σόλο-ταινία της Silk! - FilmBoy Η Sony εμπλουτίζει το Spider-Man σύμπαν της με τη σόλο-ταινία της Silk! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Sony εμπλουτίζει το Spider-Man σύμπαν της με τη σόλο-ταινία της Silk!


    Ο πόθος της Sony να φτιάξει ένα ολόκληρο κινηματογραφικό σύμπαν γύρω από τον Spider-Man είναι γνωστός εδώ και χρόνια, και αν τα The Amazing Spider-Man δεν είχαν αποτύχει, πολύ πιθανόν να το είχε ήδη πραγματοποιήσει.

    Με τον ήρωα να έχει αναβιώσει με τη βοήθεια της μαμάς Marvel, η Sony που συνεχίζει να έχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσής του, έβαλε και πάλι μπρος τα σχέδια για το εν λόγω σύμπαν, με το Venom να είναι έτοιμο να βγει σε λίγους μήνες στις αίθουσες και τα Silver & Black, Nightwatch και Morbius να βρίσκονται στα σκαριά.
    Όπως έγινε γνωστό, στο ρόστερ του Sony's Marvel Universe αναμένεται να προστεθεί ακόμα ένα ήρωας, η Silk.

    Η παραγωγός Amy Pascal βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής μίας σόλο ταινίας για την ιδιαίτερα αγαπητή μεταξύ των comic-book fans ηρωίδα, που παρότι έχει παρόμοιες ικανότητες με τον Spider-Man, μιας και αυτή δαγκώθηκε από την ίδια ραδιοενεργό αράχνη που δάγκωσε και τον Parker, κατάφερε και ξεχώρισε.

    Σύμφωνα με τα κόμικς, η Silk κατά κόσμον Cindy Moon, μπορεί να πετάξει ιστό από τα ακροδάχτυλά της χωρίς να χρειάζεται κάποιον μηχανισμό όπως ο Parker, έχει πολύ πιο έντονη spider-sense και ταχύτητα αλλά είναι λιγότερο δυνατή, ενώ την χαρακτηρίζει και η φωτογραφική της μνήμη.

    Την Silk ουσιαστικά την έχουμε ήδη γνωρίσει, με την νεαρή ηθοποιό Tiffany Espensen να υποδύεται τη Cindy τόσο στο Spider-Man: Homecoming όσο και στο Avengers: Infinity War, με πολύ μικρό screentime όμως. 
    Άγνωστο παραμένει αν οι παραγωγοί αποφασίσουν να κρατήσουν την Espensen και για τη σόλο ταινία ή θα προτιμήσουν κάποιο πιο γνωστό όνομα.

    Ωραία όλα αυτά, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι μιας και το Venom που πρακτικά θα ανοίξει αυτό το νέο σύμπαν, δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις από τα trailers, και μια πιθανή αποτυχία δε ξέρουμε τι επακόλουθα μπορεί να έχει στα σχέδια της εταιρίας.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Sony εμπλουτίζει το Spider-Man σύμπαν της με τη σόλο-ταινία της Silk! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top