F Alpha trailer #2: Η προϊστορική περιπέτεια της Sony επιτέλους φτάνει στις αίθουσες - FilmBoy Alpha trailer #2: Η προϊστορική περιπέτεια της Sony επιτέλους φτάνει στις αίθουσες - FilmBoy
  • Latest News

    Alpha trailer #2: Η προϊστορική περιπέτεια της Sony επιτέλους φτάνει στις αίθουσες


    Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Alpha

    Από τότε όμως, η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας για κάποιο λόγο πήγαινε πίσω κι ακόμα πιο πίσω, και από το περασμένο Σεπτέμβριο που ήταν αρχικά να βγει, αναβλήθηκε πρώτα για το Μάρτιο και αργότερα για το φετινό Σεπτέμβριο, κάτι που ελπίζουμε μέχρι τότε να μην ξαναλλάξει.

    Το Alpha είναι μια προϊστορική περιπέτεια τοποθετημένη 20.000 χιλιάδες χρόνια πριν με πρωταγωνιστή έναν νεαρό κυνηγό κάπου στην παγωμένη Ευρώπη της Παλαιολιθικής περιόδου, ο οποίος μένει ολομόναχος στην άγρια φύση μετά από μια αποστολή κυνηγιού βίσωνα που πάει στραβά, και με μοναδικό σύμμαχο ένα λύκο, προσπαθεί να βρει το δρόμο για το σπίτι.

    Από τη πρώτη στιγμή, το Alpha είχε δείξει σημάδια ότι δεν έχει σκοπό να πάρει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, και το νέο trailer το επιβεβαιώνει, παρουσιάζοντάς μας κάτι που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως τον προϊστορικό Ασπροδόντη! 
    Ειδικά αυτό το voice-over σκοτώνει!

    Το σενάριο έχει γράψει κάποιος Dan Wiedenhaupt, με τον Albert Hughes (The Book of Eli) να κάνει το σόλο σκηνοθετικό ντεμπούτο του. 
    Πρωταγωνιστούν οι Kodi Smit-McPhee (Slow West), Leonor Varela, Natassia Malthe και Jóhannes Haukur Jóhannesson.

    Ραντεβού το Σεπτέμβριο στις αίθουσες. 
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Alpha trailer #2: Η προϊστορική περιπέτεια της Sony επιτέλους φτάνει στις αίθουσες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top