F Alpha trailer: Θρίλερ επιβίωσης στην Προϊστορική Εποχή - FilmBoy Alpha trailer: Θρίλερ επιβίωσης στην Προϊστορική Εποχή - FilmBoy
  • Latest News

    Alpha trailer: Θρίλερ επιβίωσης στην Προϊστορική Εποχή


    Ένα πολύ ενδιαφέρον trailer παρουσίασε η Sony Pictures πριν από λίγο.
    Το epic θρίλερ επιβίωσης Alpha, παλαιότερα γνωστό ως The Solutrean, μας μεταφέρει …20.000 χρόνια πίσω, στην τελευταία εποχή των Παγετώνων (κάτι σαν το 10,000 BC του Emmerich).

    Στο Alpha, παρακολουθούμε έναν νεαρό (Kobi Smit-McPhee) να μαθαίνει να κυνηγάει βουβάλια με τον πατέρα του σε έναν αρχαίο πολιτισμό, όταν παγιδεύεται στο λάθος μέρος και σε λάθος χρόνο. 
    Το θηρίο παίρνει την εκδίκηση του και ο νεαρός πέφτει από ένα πολύ ψηλό γκρεμό.

    Φυσικά επιβιώνει, αλλά έχει αποκοπεί από όλα και από όλους όσους ξέρει.
    Όπως δείχνει το trailer, θα πρέπει να μάθει να πολεμά, αλλά και να γίνεται φίλος με έναν άγριο λύκο, που από κυνηγός γίνεται πιστός φίλος.

    Ο Kodi Smit-McPhee ακούγεται και ως voice over, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα ακούσουμε καθόλου τη φωνή του (και κανενός άλλου) στη ταινία.
    Σκηνοθετεί ο Albert Hughes του The Book Of Eli και παίζουν ακόμη ο Johannes Haukur Johannesson, η Natassia Malthe, η Leonor Varela και άλλοι.

    Το Alpha θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 2 Μαρτίου του 2018, οπότε λογικά θα δούμε κι άλλο trailer (αν και αυτό είναι πολύ καλό).


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Alpha trailer: Θρίλερ επιβίωσης στην Προϊστορική Εποχή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top