F A Star Is Born trailer: Bradley Cooper και Lady Gaga στη νέα εκδοχή της κλασσικής ταινίας - FilmBoy A Star Is Born trailer: Bradley Cooper και Lady Gaga στη νέα εκδοχή της κλασσικής ταινίας - FilmBoy
  • Latest News

    A Star Is Born trailer: Bradley Cooper και Lady Gaga στη νέα εκδοχή της κλασσικής ταινίας


    80 χρόνια μετά τη πρεμιέρα της πρωτότυπης ταινίας του William Wellman, και μετά από δύο remakes (1954, 1976), το κλασσικό ρομαντικό μουσικό δράμα A Star Is Born μας έρχεται με μια νέα βερσιόν, που μοιάζει απολύτως ικανή να επαναλάβει την επιτυχία των προηγουμένων.

    Η ιστορία παραμένει λίγο-πολύ η ίδια, με έναν βετεράνο μουσικό να γνωρίζει και να παίρνει υπό τη προστασία του μια νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια οδηγώντας την στην δόξα. 
    Όσο όμως η επαγγελματική αλλά και ερωτική τους σχέση προχωράει, τόσο οι δαίμονες εκείνου βγαίνουν στην επιφάνεια…

    Το σενάριο έγραψαν οι Eric Roth (The Curious Case of Benjamin Button) και Will Fetters (The Best of Me). 
    Για τη καρέκλα του σκηνοθέτη υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι, με βασικότερους τους Clint Eastwood και Steven Spielberg που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβουν το project, όμως ο Bradley Cooper που βρίσκεται και στην ομάδα των παραγωγών πίεσε τόσο που κατάφερε να πείσει το στούντιο να του δώσουν την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του πίσω από τη κάμερα, ενώ συνέβαλε και στο σενάριο.

    Όσο για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και αυτοί πέρασαν από πολλά χέρια με τους Bradley Cooper και Lady Gaga να είναι οι εκλεκτοί. 
    Πρέπει να ομολογήσω ότι δε γνωρίζω το ερμηνευτικό ταλέντο της διάσημης τραγουδίστριας μιας και δεν έχει τύχει να την δω στο American Horror Story όπου συμμετείχε, αλλά κρίνοντας από το trailer μοιάζει ικανότατη ενώ και η ιδιαίτερη φυσιογνωμία ασχημόπαπιας ταιριάζει γάντι στο ρόλο.

    Το A Star Is Born είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, όχι ακριβώς στη καρδιά της Οσκαρικής περιόδου αλλά αρκετά κοντά ώστε αν το αξίζει να καταφέρει να βρεθεί στα βραβεία.
    Δείτε το υποτιτλισμένο trailer από την Tanweer, που θα το φέρει στην Ελλάδα στις 4 Οκτωβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Star Is Born trailer: Bradley Cooper και Lady Gaga στη νέα εκδοχή της κλασσικής ταινίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top