F The First Purge trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα… και φταίει η Marisa Tomei! - FilmBoy The First Purge trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα… και φταίει η Marisa Tomei! - FilmBoy
  • Latest News

    The First Purge trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα… και φταίει η Marisa Tomei!


    Ούτε ο ίδιος ο δημιουργός του θα μπορούσε να φανταστεί ότι μόλις πέντε χρόνια μετά το πρώτο The Purge, ένα θριλεράκι επιβίωσης που δεν έτυχε και ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, θα ετοιμαζόμασταν να δούμε το 4ο μέρος ενός επιτυχημένου και λαοφιλούς πια franchise.

    Το The First Purge τοποθετείται πριν τα γεγονότα της τριλογίας, και μας διηγείται τι συνέβη και πως ξεκίνησε αυτό το βίαιο πείραμα του Purge, τις αντιδράσεις ένθεν κι ένθεν, πριν αλλά και κατά την ενεργοποίησή του.

    Ο James DeMonaco περιορίζεται για πρώτη φορά στα καθήκοντα σεναριογράφου και παραγωγού, παραδίδοντας τη σκηνοθεσία στον Gerard McMurray (Burning Sands).

    Κανένας από τους ήρωες των προηγούμενων ταινιών δεν επιστρέφει, με το νέο cast να απαρτίζεται από τους Y'Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez, Marisa Tomei, Melonie Diaz, Omari Hardwick και Mo McRae.

    Το The First Purge θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The First Purge trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα… και φταίει η Marisa Tomei! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top