F Η CIA κυνηγά τον Jake Gyllenhaal στη νέα ταινία Welcome to Vienna. - FilmBoy Η CIA κυνηγά τον Jake Gyllenhaal στη νέα ταινία Welcome to Vienna. - FilmBoy
  • Latest News

    Η CIA κυνηγά τον Jake Gyllenhaal στη νέα ταινία Welcome to Vienna.


    Ο πολυάσχολος Jake Gyllenhaal μόλις προσέθεσε ακόμα ένα project στο συρτάρι του, αγοράζοντας μέσω της εταιρίας παραγωγής του Nine Stories, τα δικαιώματα το νέου ακυκλοφόρητου ακόμα βιβλίου του Kevin Wignall, To Die in Vienna.

    Στη ταινία που αναμένεται να έχει τίτλο Welcome to Vienna, ο Gyllenhaal θα υποδυθεί τον Freddie Makin, έναν … civilian surveillance contractor (κάτι σαν ιδιωτικός ντετέκτιβ απ’ ότι μπορώ να καταλάβω) που εδώ και ένα χρόνο ζει στη Βιέννη, παρακολουθώντας έναν Κινέζο ακαδημαϊκό.  
    Μία μέρα που επιστρέφει νωρίς σπίτι του, βρίσκει μέσα έναν διαρρήκτη, ο οποίος προλαβαίνει να διαφύγει, αλλά στη συνέχεια επιστρέφει προσπαθώντας να τον σκοτώσει. 
    Συνειδητοποιεί ότι κάτι που είδε τον έχει βάλει στο στόχαστρο, και στη προσπάθεια να βρει την άκρη του νήματος, φτάνει μέχρι τη CIA.

    H ταινία θα κυκλοφορήσει από την Focus Features αλλά άγνωστο το πότε, μιας και ο ηθοποιός έχει ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η CIA κυνηγά τον Jake Gyllenhaal στη νέα ταινία Welcome to Vienna. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top