F Σειρά τηλεοπτικών παραγωγών για το Netflix ετοιμάζει ο Barrack Obama! - FilmBoy Σειρά τηλεοπτικών παραγωγών για το Netflix ετοιμάζει ο Barrack Obama! - FilmBoy
  • Latest News

    Σειρά τηλεοπτικών παραγωγών για το Netflix ετοιμάζει ο Barrack Obama!


    Ο Barrack Obama ήταν ένας από τους πλέον συμπαθείς προέδρους των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες, και μία από τις αιτίες γι’ αυτό ήταν η άνεσή του να μιλάει για μη-πολιτικά θέματα, με χαρακτηριστική τη περίπτωση που συζήτησε στον αέρα για τις τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθεί φανατικά.
    Τώρα που η θητεία του ολοκληρώθηκε, φαίνεται ότι βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με αυτές πιο ενεργά, έχοντας ξεκινήσει συζητήσεις με το Netflix για τη παραγωγή τηλεοπτικών σειρών!

    Όπως αναφέρουν οι New York Times, ο Barrack και η Michelle θέλουν να παρουσιάσουν μια σειρά τηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο να κάνουν γνωστές και να μοιραστούν με ολόκληρο το κόσμο εμπνευστικές ιστορίες, να τιμήσουν τη ζωή και την ιστορία εκείνων που άλλαξαν με τον τρόπο τους το κόσμο.
    Όπως ξεκαθάρισε, αυτές οι εκπομπές δεν θα έχουν πολιτικό περιεχόμενο (αυτό λίγο δύσκολο να το πιστέψουμε), ούτε έχουν σκοπό να κάνουν προπαγάνδα (γκουχ γκουχ).

    Θα είναι ντοκυμαντέρ, θα είναι τηλεταινίες, θα είναι τηλεοπτικές σειρές; 
    Πόσο ενεργή θα είναι η ανάμειξη του ζεύγους στις παραγωγές;
    Οι φήμες τον θέλουν να λειτουργεί περισσότερο ως βιτρίνα, κάτι σαν τη Oprah, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και κάποια συμμετοχή τους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σειρά τηλεοπτικών παραγωγών για το Netflix ετοιμάζει ο Barrack Obama! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top