F Chris Hemsworth και Tessa Thompson οι πρωταγωνιστές του νέου Men in Black! - FilmBoy Chris Hemsworth και Tessa Thompson οι πρωταγωνιστές του νέου Men in Black! - FilmBoy
  • Latest News

    Chris Hemsworth και Tessa Thompson οι πρωταγωνιστές του νέου Men in Black!


    Κάποιος στη Sony πρέπει να είναι φανατικός οπαδός των Men in Black, δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η επιμονή της εταιρίας με ένα franchise που γνώρισε τρεις αρκετά διασκεδαστικές ταινίες, χωρίς ωστόσο καμία απ’ αυτές να καταφέρει να αφήσει το στίγμα της, ούτε κριτικά ούτε εμπορικά.

    Όταν η επιλογή ενός κανονικού sequel, λόγω μη επιθυμίας επιστροφής των Will Smith και Tommy Lee Jones, δεν ήταν πια δυνατή, στο τραπέζι έπεσαν πολλές ιδέες, όπως ένα female-centric spin-off ή ένα cross-over με το 21 Jump Street όμως κανένα από τα δύο projects δε προχώρησαν.
    Η λύση φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε, και παρότι δε γνωρίζουμε παρά ελάχιστα για τη νέα ταινία, το Men in Black είναι έτοιμο να επιστρέψει και αν κρίνουμε από τους πρώτους ηθοποιούς που συμφώνησαν να φορέσουν τα μαύρα, τα νέα είναι πολύ καλά!

    Οι δύο πρώτοι λοιπόν που έβαλαν την υπογραφή τους είναι ο Chris Hemsworth και η Tessa Thompson, δύο ηθοποιοί που είχαν εξαιρετική χημεία στο Thor: Ragnarok, τόσο στις κωμικές σκηνές όσο και στη δράση, κάτι που ελπίζουμε να επαναληφθεί και εδώ.

    Όπως προείπα, αυτοί είναι μόνο οι πρώτοι, με τη νέα ταινία να λέγεται ότι δεν θα είναι μια buddy-cop comedy όπως οι προηγούμενες, αλλά θα έχει έναν ensemble χαρακτήρα, άρα θα πρέπει να περιμένουμε το cast να εμπλουτιστεί αρκετά.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Matt Holloway και Art Marcum (Transformers: The Last Knight) με τον F. Gary Gray (The Fate of the Furious) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το Μάιο του 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chris Hemsworth και Tessa Thompson οι πρωταγωνιστές του νέου Men in Black! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top