F Solo: A Star Wars Story trailer: Η ένδοξη ιστορία ενός…λαθρεμπόρου! - FilmBoy Solo: A Star Wars Story trailer: Η ένδοξη ιστορία ενός…λαθρεμπόρου! - FilmBoy
  • Latest News

    Solo: A Star Wars Story trailer: Η ένδοξη ιστορία ενός…λαθρεμπόρου!


    Από τη πρώτη στιγμή που η (νέα) LucasFilm ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επεκτείνει την εποποιία του Star Wars πέραν των βασικών Επεισοδίων, επικράτησε ενθουσιασμός, αφού επιτέλους θα αξιοποιόταν το πλούσιο σύμπαν του Lucas και πέραν της ιστορίας των Skywalker. 

    Ο ενθουσιασμός έγινε πολύ πιο συγκρατημένος, όταν ανακοινώθηκαν τα θέματα των δύο πρώτων spin-offs, με το Rogue One να μην είναι κάτι περισσότερο από ένα prequel του A New Hope, ενώ το δεύτερο ένα origin story για έναν αγαπημένο μεν ήρωα, του οποίου όμως η ιστορία έχει ήδη ολοκληρωθεί.

    Το Solo: A Star Wars Story δε προκάλεσε ρίγη ενθουσιασμού σε κανένα σημείο της παραγωγής του, μιας παραγωγής που ήταν ιδιαίτερα προβληματική, από τις παγωμένες αντιδράσεις των φανς με την επιλογή των πρωταγωνιστών μέχρι την βόμβα με την αλλαγή σκηνοθέτη ενώ η ταινία είχε ολοκληρώσει πάνω από τα μισά της γυρίσματα. 
    Οι ανήσυχες φωνές έγιναν ακόμα εντονότερες όσο η ημερομηνία πρεμιέρας πλησίαζε και ακόμα δεν είχε κυκλοφορήσει το παραμικρό από διαφημιστικό υλικό.

    Επιτέλους όμως έφτασε η ώρα του (σχετικού) καθησυχασμού.. το πρώτο trailer είναι εδώ!
    Το Solo: A Star Wars Story χαρακτηρίζεται ως ένα διαστημικό γουέστερν που θα αναλάβει να μας διηγηθεί την ιστορία του Han Solo και πως έφτασε στο σημείο όταν και τον γνωρίσαμε στο Επεισόδιο 4.

    Τον ομότιτλο ρόλο έχει ο Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!), με τον Woody Harrelson να υποδύεται τον Beckett, έναν εγκληματία και “μέντορα” του Han, και τον Donald Glover να είναι ο νεαρός Lando Calrissian. 
    Συμπρωταγωνιστούν οι Emilia Clarke και Thandie Newton.

    Το σενάριο έγραψε ο πατήρ και βετεράνος στη σειρά Lawrence Kasdan μαζί με το υιό Jon Kasdan (The First Time), ενώ η - τελική - σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Ron Howard, με το δίδυμο Phil Lord & Christopher Miller να μένει εκτός τίτλων, παρότι πρόλαβαν να γυρίσουν μεγάλο μέρος της ταινίας πριν απολυθούν. 

    Παρά τα προβλήματα, το Solo: A Star Wars Story κράτησε την ημερομηνία πρεμιέρας που είχε αρχικά ανακοινωθεί με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου.
    Δείτε το πρώτο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Solo: A Star Wars Story trailer: Η ένδοξη ιστορία ενός…λαθρεμπόρου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top