F Best F(r)iends trailer: Το θρυλικό δίδυμο του The Room σε νέα ταινία! - FilmBoy Best F(r)iends trailer: Το θρυλικό δίδυμο του The Room σε νέα ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Best F(r)iends trailer: Το θρυλικό δίδυμο του The Room σε νέα ταινία!


    Μπορεί για πολλά χρόνια το The Room να ήταν κάτι σαν ανέκδοτο μεταξύ των underground σινεφίλ, όμως η πρόσφατη κυκλοφορία του The Disaster Artist που εξιστορεί το πως αυτή η “ταινία” έφτασε στην υλοποίησή της, του έδωσε τεράστια ώθηση, μετατρέποντας τους Tommy Wiseau και Greg Sestero σε pop (trash?) σύμβολα.

    Έτσι, δεκαπέντε χρόνια αργότερα, δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυτή την αναπάντεχη δημοσιότητα, με μια νέα ταινία, το Best F(r)iends.
    Σύμφωνα με το στόρι, ο John ένας περιπλανώμενος άνδρας, αναπτύσσει μια αναπάντεχη φιλία με έναν νεκροθάφτη, με τους δύο άνδρες να βάζουν μπρος μια επιχείρηση, όμως η ζήλια και η απληστία τους κάνει εχθρούς.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Greg Sestero (και φαίνεται!) με τον Wiseau ευτυχώς ή δυστυχώς να έχει μόνο συμπρωταγωνιστικό και όχι δημιουργικό ρόλο, με τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει κάποιος Justin MacGregor.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Best F(r)iends trailer: Το θρυλικό δίδυμο του The Room σε νέα ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top