F Εκτός Batgirl ο Joss Whedon! - FilmBoy Εκτός Batgirl ο Joss Whedon! - FilmBoy
  • Latest News

    Εκτός Batgirl ο Joss Whedon!


    Περίπου ένα χρόνο πριν, ένας μικρός σεισμός προκλήθηκε στο τοπίο των super-hero ταινιών, όταν έγινε γνωστό ότι ο Joss Whedon όχι μόνο αποφάσισε να επιστρέψει στο είδος αλλά και να αλλάξει στρατόπεδο, μετακομίζοντας από τη Marvel στην DC αναλαμβάνοντας τα ηνία της σόλο ταινίας της Batgirl.

    Στους μήνες που πέρασαν δεν είχαμε κάποιο νεότερο, όμως δεν υπήρχε ανησυχία μιας και η ταινία βρισκόταν ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια προετοιμασίας και είχαμε ακόμα αρκετά χρόνια για τη πρεμιέρα της.
    Φαίνεται όμως ότι θα έπρεπε να ανησυχούμε, και μάλιστα πολύ, όπως αποδείχτηκε. 

    Σε δήλωσή του στο The Hollywood Reporter, ο δημιουργός αποκάλυψε την αποχώρησή του από το project, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απέτυχε!

    Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: 
    “Το Batgirl ήταν ένα συναρπαστικό project και η Warner/DC με υποστήριξε απόλυτα, όμως μου πήρε μήνες να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά δεν είχα ιστορία! 
    Είμαι ευγνώμων στους Geoff και Toby (σ.σ. παραγωγοί της ταινίας) που με καλοδέχτηκαν με τέτοιο τρόπο και είχαν τέτοια κατανόηση όταν παραδέχτηκα την αποτυχία μου.”

    Επί ένα ολόκληρο χρόνο, δε κατάφεραν να σκαρφιστούν μια ικανοποιητική ιστορία. 
    Μοιάζει λίγο περίεργο, όμως το θέμα ξεκαθαρίζει κάπως στα “ψιλά γράμματα”, σύμφωνα με τα οποία, ο Whedon δεχόταν έντονες πιέσεις λόγω του φύλου του, και της επιλογής ενός άνδρα να διηγηθεί μια φεμινιστική ιστορία όπως αυτής της Barbara Gordon.

    Από τα παραπάνω μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε η αντικαταστάτριά του να είναι γυναίκα, αν τελικά το project παραμείνει ενεργό..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εκτός Batgirl ο Joss Whedon! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top