F The Girl With All the Gifts trailer: Η Βρετανία απαντά με παιδιά ζόμπι και ...Gemma Arterton! - FilmBoy The Girl With All the Gifts trailer: Η Βρετανία απαντά με παιδιά ζόμπι και ...Gemma Arterton! - FilmBoy
  • Latest News

    The Girl With All the Gifts trailer: Η Βρετανία απαντά με παιδιά ζόμπι και ...Gemma Arterton!


    Κατά την τελευταία δεκαετία, το ζόμπι κινηματογραφικό είδος μάλλον έχει εξαντληθεί.
    Η δημοτικότητα του The Walking Dead στην τηλεόραση αναζωογόνησαν τις ταινίες με ζόμπι, αλλά οι περισσότερες δεν έχουν να προσθέσουν κάτι καινούργιο.

    Φαίνεται ότι η Βρετανία έχει άλλη άποψη.
    Το The Girl With All the Gifts είναι η κινηματογραφική προσαρμογή του μυθιστορήματος του M.R. Carey με το ίδιο όνομα, και ακολουθεί μια ομάδα στρατιωτών και επιστημόνων που διερευνούν μερικά παιδιά που έχουν προσβληθεί από ένα παθογόνο ζόμπι ιό, αλλά που με κάποιο τρόπο εξακολουθούν να ελέγχουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, παρά το ότι εξακολουθούν να έχουν την επιθυμία να φάνε ανθρώπινη σάρκα. 

    Μεταξύ των παιδιών, ένα κορίτσι που ονομάζεται Melanie φαίνεται να είναι το κλειδί για την εύρεση της θεραπείας.

    Το καταπληκτικό cast ενισχύει την άποψη ότι το The Girl With All the Gifts είναι μια ξεχωριστή ζόμπι ταινία: Glenn Close, Gemma Arterton και Paddy Considine πρωταγωνιστούν, με τη μικρούλα Sennia Nanua να παίζει το νεαρό κορίτσι στο επίκεντρο της ιστορίας. 

    Η σκηνοθεσία είναι είναι του Colm McCarthy (Outcast).
    Στις Βρετανικές αίθουσες από 23 Σεπτεμβρίου.
    Το trailer δεν πρέπει να το χάσει κανένας…

    Αναδημοσίευση από Horrorant.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Girl With All the Gifts trailer: Η Βρετανία απαντά με παιδιά ζόμπι και ...Gemma Arterton! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top