F Game Over, Man trailer: Ένα ...υστερικό spoof του Die Hard (;) στο Netflix! - FilmBoy Game Over, Man trailer: Ένα ...υστερικό spoof του Die Hard (;) στο Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Game Over, Man trailer: Ένα ...υστερικό spoof του Die Hard (;) στο Netflix!


    Οι Workaholics, βασική ομάδα του καναλιού Comedy Central, που βοήθησε να ξεκινήσει η καριέρα των Adam Devine, Anders Holm και Blake Anderson, ολοκλήρωσαν από πέρυσι τη πορεία τους εκεί, αλλά θα επιστρέψουν στις οθόνες μας για άλλη μία φορά σε μια θεότρελη ξεκαρδιστική κωμωδία του Netflix.

    Στο Game Over, Man, οι Devine, Holm και Anderson υποδύονται τρεις φίλους που πρέπει να συνεργαστούν και να γίνουν ήρωες, όταν ο χώρος εργασίας τους, ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, καταλαμβάνεται από κακούς απαγωγείς που ζητούν λύτρα.

    Μοιάζει με ένα …υστερικό spoof του Die Hard, που όμως στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη γοητεία των Devine, Holm και Anderson, των οποίων η χημεία προφανώς έχει τελειοποιηθεί χάρη στις επτά σεζόν σαν Workaholics. 

    Το Game Over, Man θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Μαρτίου 2018.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Game Over, Man trailer: Ένα ...υστερικό spoof του Die Hard (;) στο Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top