F Η χήρα Kate Beckisnale στη νέα μίνι-σειρά θρίλερ του Amazon! - FilmBoy Η χήρα Kate Beckisnale στη νέα μίνι-σειρά θρίλερ του Amazon! - FilmBoy
  • Latest News

    Η χήρα Kate Beckisnale στη νέα μίνι-σειρά θρίλερ του Amazon!


    Με τα δερμάτινα της Selene να έχουν πια ξεπεραστεί, η Kate Beckinsale ψάχνει αλλού λιμάνι και μιας και κινηματογραφικά δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάτι ιδιαίτερο, δέχτηκε τη πρόταση να κάνει το άλμα στη μικρή οθόνη.

    Η αγγλίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι-σειρά Widows, μια δημιουργία των Jack και Harry Williams (Liar, The Missing), συμπαραγωγή του iTV με το Amazon, που θα έχει ως επίκεντρο την Georgia Wells, μια χήρα που μετά το θάνατο του συζύγου της, έχει αποκοπεί από τη μέχρι τότε ζωή της, καταλήγοντας σκιά του εαυτού της. 
    Μέχρι που ξαφνικά βλέπει στη τηλεόραση τον αείμνηστο, και αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι το Κονγκό για να μάθει την αλήθεια.

    Το Widow θα έχει διάρκεια 8 επεισοδίων, θα γυριστεί σε Νότια Αφρική, Ουαλία και Ρότερνταμ, με τους Samuel Donovan (Humans, Utopia) και Oliver Blackburn (Donkey Punch) να έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η χήρα Kate Beckisnale στη νέα μίνι-σειρά θρίλερ του Amazon! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top