F Dear Dictator trailer: Εφηβικές συμβουλές από τον….δικτάτορα Michael Caine! - FilmBoy Dear Dictator trailer: Εφηβικές συμβουλές από τον….δικτάτορα Michael Caine! - FilmBoy
  • Latest News

    Dear Dictator trailer: Εφηβικές συμβουλές από τον….δικτάτορα Michael Caine!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Cinedigm το trailer του Dear Dictator, μιας σατιρικής κομεντί από τους δημιουργούς του Amateur Night.
    Η Tatiana είναι μια 16χρονη κοπέλα που αλληλογραφεί με τον Anton Vincent, έναν ηλικιωμένο Βρετανό δικτάτορα ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής. 
    Όταν όμως, μετά από δεκαετίες καταπίεσης, οι κάτοικοι τον στέλνουν από ‘κει που ήρθε, ο Anton βρίσκει καταφύγιο στο γκαράζ της νεαρής κοπέλας, καταλήγοντας να τη βοηθάει να αντιμετωπίσει τις ξιπασμένες συμμαθήτριές της!

    Η κεντρική ιδέα της ταινίας κυμαίνεται μεταξύ γελοίας και εξωφρενικής, όμως με το Dear Dictator να μη παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να έχει τη πλάκα του. 
    Μπορεί…

    Η ταινία είναι μια δημιουργία των Lisa Addario και Joe Syracuse, με τους Michael Caine, Odeya Rush, Katie Holmes, Seth Green και Jason Biggs να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dear Dictator trailer: Εφηβικές συμβουλές από τον….δικτάτορα Michael Caine! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top