F The Clapper trailer: Ο επαγγελματίας χειροκροτητής Ed Helms ...ναι, υπάρχει και αυτή η δουλειά! - FilmBoy The Clapper trailer: Ο επαγγελματίας χειροκροτητής Ed Helms ...ναι, υπάρχει και αυτή η δουλειά! - FilmBoy
  • Latest News

    The Clapper trailer: Ο επαγγελματίας χειροκροτητής Ed Helms ...ναι, υπάρχει και αυτή η δουλειά!


    Πριν περίπου μια δεκαετία, ο Dito Montiel έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν με το ντεμπούτο του A Guide to Recognizing Your Saints, όμως οι προσπάθειες για το repeat έπεσαν όλες στο κενό, με τις έξι (!!) ταινίες που πρόλαβε να μας δώσει στο ενδιάμεσο να κινούνται μεταξύ μετριότητας και αθλιότητας.

    Καλώς ή κακώς, το πρώην μέλος των Major Conflict συνεχίζει να κινηματογραφεί non-stop με την επόμενή του ταινία με τίτλο The Clapper να είναι έτοιμη να βγει στις αίθουσες.

    Πρωταγωνιστής της είναι ο Eddie, ένας μεσήλικας άνδρας που μετακομίζει στο Los Angeles με την ελπίδα να βρει μια σταθερή δουλειά, όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνει επαγγελματίες χειροκροτητής σε εκπομπές τελεμάρκετινγκ… σε πολλές εκπομπές τελεμάρκετινγκ, σε τόσες πολλές που κάποιος παρουσιαστής ενός σόου, τον προσέχει και τον ξεμπροστιάζει, κάνοντάς τον αρνητικό σταρ, μπερδεύοντας την ήδη μπερδεμένη ζωή του αλλά και τη νέα του σχέση με την όμορφη υπάλληλο βενζινάδικου, Judy. 

    Μια ρομαντική κομεντί με μυαλό και τάσεις για κοινωνική κριτική, το The Clapper μοιάζει πραγματικά ενδιαφέρον, αν και δεν είμαστε τόσο σίγουρη για τη χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών Ed Helms και Amanda Seyfried.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις αρχές του έτους. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Clapper trailer: Ο επαγγελματίας χειροκροτητής Ed Helms ...ναι, υπάρχει και αυτή η δουλειά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top