F The Post trailer: Η ευθεία βολή του Steven Spielberg κατά του Προέδρου Τραμπ! - FilmBoy The Post trailer: Η ευθεία βολή του Steven Spielberg κατά του Προέδρου Τραμπ! - FilmBoy
  • Latest News

    The Post trailer: Η ευθεία βολή του Steven Spielberg κατά του Προέδρου Τραμπ!


    Η ελευθερία του Τύπου βρίσκεται υπό πολιορκία στην Αμερική ελέω Τραμπ, και αυτός είναι ο λόγος που ο έντονα πολιτικοποιημένος Steven Spielberg ασχολήθηκε τόσο άμεσα με το The Post.

    Ανέλαβε την ταινία τον Μάρτιο, κλείδωσε ένα σπουδαίο cast με Tom Hanks και Meryl Streep, ξεκίνησε γυρίσματα τον Μάιο και έχει την ταινία έτοιμη για την Οσκαρική περίοδο του Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς!

    Αμερικάνικης κοπής αλλά δυστυχώς επίκαιρο και στην σημερινή Ελλάδα, το The Post βασίζεται φυσικά σε πραγματικά γεγονότα, με την προσπάθεια της Katharine Graham (Streep), εκδότριας της The Washington Post και του συντάκτη Ben Bradlee (Hanks) να αποκαλύψουν ένα τεράστιο κουκούλωμα των κυβερνητικών μυστικών υπηρεσιών κατά τη δεκαετία του 70, που διήρκεσε τρεις δεκαετίες και τέσσερις προέδρους των ΗΠΑ. 

    Πρόκειται για την ιστορία μιας ομάδας δημοσιογράφων από την The Washington Post και τους New York Times που δημοσίευσαν τα Pentagon Papers στη δεκαετία του '70, τα οποία είχαν τεράστια επίδραση στην εθνική αντίληψη του πολέμου του Βιετνάμ.

    Το cast συμπληρώνεται με μερικούς εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως η Sarah Paulson, ο Bob Odenkirk, η Alison Brie, ο Bruce Greenwood, ο Jesse Plemons, ο Michael Stuhlbarg και άλλοι.
    Το The Post βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Post trailer: Η ευθεία βολή του Steven Spielberg κατά του Προέδρου Τραμπ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top