F Peter Rabbit trailer: Γιατί οι λαγοί ...είναι σκληρά καρύδια! (Update) - FilmBoy Peter Rabbit trailer: Γιατί οι λαγοί ...είναι σκληρά καρύδια! (Update) - FilmBoy
  • Latest News

    Peter Rabbit trailer: Γιατί οι λαγοί ...είναι σκληρά καρύδια! (Update)


    Update: Μόλις μας έστειλε η Feelgood το μεταγλωττισμένο trailer, με τη φωνή του Φάνη Μουρατίδη στο ρόλο του Peter Rabbit.

    Τα animation και γενικά οι παιδικές ταινίες έχουν ‘φύγει’ σε άλλο επίπεδο πια, και αυτό έγινε απόλυτα κατανοητό με το The Jungle Book του Jon Favreau, όπου δεν ήξερες ποιο είναι πιο αληθινό: το αγόρι ή η αρκούδα!

    Τώρα, και πριν ο Jon Favreau μας δώσει άλλο ένα εκπληκτικό παραμύθι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, το The Lion King, θα δούμε το Peter Rabbit που βασίζεται στο κλασικό βιβλίο της Beatrix Potter.

    Ο Peter Rabbit (με τη φωνή του James Corden στην original αγγλική version) και άλλα ζωάκια/φίλοι του (με τις φωνές από τη Daisy Ridley, τη Margot Robbie, την Elizabeth Debicki και άλλους), αγωνίζονται να διεκδικήσουν τη γη που θεωρούν ότι τους ανήκει δικαιωματικά.
    Δυστυχώς, ο κ. McGregor (Domhall Gleeson) δεν συμμερίζεται τις ιδέες τους και περιφρουρεί τη ‘γη’ του προστατεύοντας τον κήπο λαχανικών από αυτά τα ‘ενοχλητικά παράσιτα’. 

    Συνειδητοποιώντας ότι η αρχική ιστορία της Beatrix Potter ήταν πολύ απλή για να υποστηρίξει μια ολόκληρη ταινία, ο σκηνοθέτης Will Gluck (του Annie) πρόσθεσε κι ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο στο στόρι, όπου ο Peter και ο κύριος McGregor συναγωνίζονται για την καρδιά της γειτόνισσας, που την υποδύεται η Rose Byrne.
    Κάπου εμφανίζεται και ο Sam Neill, σε μια ταινία όμως που φυσικά τα cgi animated κουνέλια κλέβουν τη παράσταση.

    Το Peter Rabbit θα βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 9 Φεβρουαρίου και μόλις έφτασε το νέο trailer.
    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 29 Μαρτίου 2018.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Peter Rabbit trailer: Γιατί οι λαγοί ...είναι σκληρά καρύδια! (Update) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top