F Μαύρα μαντάτα για τη 2η σεζόν του American Gods - FilmBoy Μαύρα μαντάτα για τη 2η σεζόν του American Gods - FilmBoy
  • Latest News

    Μαύρα μαντάτα για τη 2η σεζόν του American Gods


    Λατρεμένη από τους κριτικούς, αμφιλεγόμενη για τους θεατές, το American Gods υπήρξε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, μια σειρά που κατάφερε όχι μόνο να δώσει ζωή στο μοναδικό λογοτεχνικό έργο του Neil Gaiman αλλά να πιέσει ακόμα περισσότερο τα όρια της αμερικάνικης τηλεόρασης.

    Με τη σειρά να έχει πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν από πολύ νωρίς, και τα νούμερα θεαματικότητας να είναι εντυπωσιακά σταθερά, όλα έμοιαζαν να βαίνουν καλώς όμως, και ενώ περιμέναμε τα νεότερα για τα νέα επεισόδια, έσκασε η βόμβα.

    Από τη σειρά αποχωρούν οι δημιουργοί της, Bryan Fuller και Michael Green λόγω δημιουργικών και οικονομικών διαφορών.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δημιουργοί ζήτησαν αύξηση του budget της νέας σεζόν, κάτι που η παραγωγός FremantleMedia αρνήθηκε, και αν σε αυτό προσθέσεις και τα προβλήματα όσον αφορά τις αποφάσεις στο δημιουργικό κομμάτι, δυστυχώς το κακό δεν άργησε να έρθει.

    Το θετικό είναι ότι το δίδυμο έχει ήδη ολοκληρώσει τη συγγραφή των περισσότερων από τα νέα επεισόδια, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η παραγωγή τους θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί, έστω και με καθυστέρηση.
    Το ζήτημα είναι τώρα ποιος θα μπορέσει να τους αντικαταστήσει…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μαύρα μαντάτα για τη 2η σεζόν του American Gods Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top