F On Wings of Eagles trailer: Ο Joseph Fiennes εγκλωβισμένος στην πολεμική Κίνα! - FilmBoy On Wings of Eagles trailer: Ο Joseph Fiennes εγκλωβισμένος στην πολεμική Κίνα! - FilmBoy
  • Latest News

    On Wings of Eagles trailer: Ο Joseph Fiennes εγκλωβισμένος στην πολεμική Κίνα!


    Ξεχασμένο από πέρυσι, αγνοημένο από τη πλειοψηφία των φεστιβάλ ανά τον κόσμο, το On Wings of EaglesThe Last Race κάποτε) βρήκε τελικά διανομή και βγήκε στους αμερικάνικους κινηματογράφους την εβδομάδα που μας πέρασε.

    Γυρισμένο στην Κίνα, αυτή η ταινία λέει την αληθινή ιστορία ενός σκωτσέζου αθλητή που βρέθηκε εγκλωβισμένος σε μια χώρα κατεστραμμένη από τον πόλεμο κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. 
    Ο Joseph Fiennes παίζει τον Eric Liddell, σκωτσέζο αθλητή και ιεραπόστολο στην Κίνα. 

    Μετά τη συμμετοχή του στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924, επέστρεψε στην Κίνα και παρέμεινε εκεί μέχρι το θάνατό του σε ιαπωνικό στρατόπεδο εξολόθρευσης πολιτών το 1945. 

    Η ιστορία του Liddell έχει ειπωθεί ήδη στη διάσημη ταινία Chariots of Fire, αν και αυτή η νέα ταινία επικεντρώνεται περισσότερο στις εμπειρίες του στην Κίνα.

    Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Bruce Locke, Richard Sanderson, Shawn Dou και Jesse Kove, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Stephen Shin και Michael Parker.
    Το trailer έχει ενδιαφέρον…


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: On Wings of Eagles trailer: Ο Joseph Fiennes εγκλωβισμένος στην πολεμική Κίνα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top