F Love Simon trailer: Ίσως η πρώτη αξιοπρεπής ταινία με θέμα την ομοφυλοφιλία - FilmBoy Love Simon trailer: Ίσως η πρώτη αξιοπρεπής ταινία με θέμα την ομοφυλοφιλία - FilmBoy
  • Latest News

    Love Simon trailer: Ίσως η πρώτη αξιοπρεπής ταινία με θέμα την ομοφυλοφιλία


    Συνήθως, οι ταινίες με gay θεματική έχουν μία θρασύτητα, αναφέρονται στο σεξ και όχι στον έρωτα και δεν απέχουν καθόλου από την αναξιοπρέπεια.
    Φυσικά, κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζί μου αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
    Γι’αυτό και (ψιλό)χάρηκα όταν είδα το trailer της νέας gay friendly ταινίας Love, Simon, από τον σκηνοθέτη του Life As We Know It, Greg Berlanti.

    Ο Simon (ο νεαρός ηθοποιός Nick Robinson) αντιμετωπίζει διάφορα διλήμματα στο σχολείο, καθώς δεν έχει πει ακόμη στην οικογένεια ή τους φίλους του ότι είναι ομοφυλόφιλος και δεν ξέρει την πραγματική ταυτότητα του ανώνυμου συμμαθητή του που ερωτεύεται online.

    Το πλήρες cast περιλαμβάνει τη Jennifer Garner, τον Josh Duhamel, την Katherine Langford, τον Tony Hale και άλλους.

    Μια αξιοπρεπής ταινία με θέμα έναν νεαρό ομοφυλόφιλο …που λίγο μου τα χάλασε στο τέλος του trailer, όταν εξισώνει τους straight με τους gay, σε ότι αφορά την αποδοχή τους στη κοινωνία.
    Και όχι, δεν είναι το ίδιο να παραδέχεσαι το φυσιολογικό (‘Μαμά, είμαι straight’) από το αφύσικο (‘Μαμά, είμαι gay’).

    Κατά τα άλλα, μια χαρά ταινία φαίνεται.
    Το Love Simon θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Μαρτίου 2018.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Love Simon trailer: Ίσως η πρώτη αξιοπρεπής ταινία με θέμα την ομοφυλοφιλία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top