F 12 Strong trailer: Ο Chris Hemsworth ...καβάλα στο άλογο τα βάζει με τους Ταλιμπάν! - FilmBoy 12 Strong trailer: Ο Chris Hemsworth ...καβάλα στο άλογο τα βάζει με τους Ταλιμπάν! - FilmBoy
  • Latest News

    12 Strong trailer: Ο Chris Hemsworth ...καβάλα στο άλογο τα βάζει με τους Ταλιμπάν!


    Μπορεί όλοι μας να τον απολαύσαμε στο πρόσφατο Thor: Ragnarok, όμως η αλήθεια είναι ότι, εκτός MCU, ο Chris Hemsworth ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ότι έχει ότι χρειάζεται για να κρατηθεί στο χώρο, όταν έρθει η ώρα να αφήσει κάτω το Μγιόλνιρ, κάτι που δε φαίνεται να καταφέρνει με ταινίες σαν το 12 Strong.

    Αμέσως μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, και πριν εκτελεστεί η εισβολή στο Αφγανιστάν, μια ομάδα 12 μόλις ανδρών ήταν οι πρώτοι που στάλθηκαν στη περιοχή για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση, με ιδιαίτερα… αντισυμβατικά μέσα.

    Η ταινία βασίζεται στο non-fiction βιβλίο Horse Soldiers του Doug Stanton, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασε η μεγάλος Jerry Bruckheimer για να υλοποιηθεί από την Disney, όμως το project κατέληξε στη Warner Bros, με τους Ted Tally (Red Dragon, The Silence of the Lambs) και Peter Craig (Blood Father, The Town) να γράφουν το σενάριο και τον πρωτοεμφανιζόμενο Δανό Nicolai Fuglsig (πρώην φωτορεπόρτερ, που συνέχισε με ντοκιμαντέρ και διαφημιστικά σποτ) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

    Δίπλα στους Chris Hemsworth θα δούμε τους Michael Shannon, Michael Peña, Navid Negahban, Trevante Rhodes, Elsa Pataky, William Fichtner και Rob Riggle.
    Το 12 Strong θα δούμε στις 18 Ιανουαρίου. 
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 12 Strong trailer: Ο Chris Hemsworth ...καβάλα στο άλογο τα βάζει με τους Ταλιμπάν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top