F Η ..Destroyer Nicole Kidman στο νέο αστυνομικό θρίλερ! - FilmBoy Η ..Destroyer Nicole Kidman στο νέο αστυνομικό θρίλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    Η ..Destroyer Nicole Kidman στο νέο αστυνομικό θρίλερ!


    Μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει (ακόμα) το ολικό comeback της, όμως σίγουρα η καριέρα της Nicole Kidman τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία…και πολύ μας αρέσει.

    Αφού την απολαύσαμε στα Lion, The Beguiled, Big Little Lies και Top of the Lake: China Girl, και ενώ περιμένουμε τα How to Talk to Girls at Parties και The Killing of a Sacred Deer (καλά, και ως μαμά του Aquaman!), η 50χρονη ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο πολλά υποσχόμενο αστυνομικό θρίλερ Destroyer.

    Σε σενάριο των Phil Hay και Matt Manfredi και σκηνοθεσία της Karyn Kusama, το τρίο δηλαδή που πρόπερσι μας έδωσε το πολυσυζητημένο The Invitation, το Destroyer θα έχει ως κεντρική ηρωίδα την ντετέκτιβ Erin Bell, η οποία ως νεαρή αστυνομικός είχε πάρει μέρος σε μια μυστική επιχείρηση εκρίζωσης μίας συμμορίας-αίρεσης στην έρημο της Καλιφόρνια, με τραγικά αποτελέσματα. 

    Όταν πολλά χρόνια αργότερα, ο αρχηγός εκείνης της συμμορίας επανεμφανίζεται, η Erin πρέπει να ξαναβουτήξει στο σκοτεινό εκείνο κόσμο, να πολεμήσει τους προσωπικούς της δαίμονες, ώστε να τους βγάλει από τη μέση μια για πάντα.

    Ο παραγωγός Fred Berger (La La Land) εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το project κάνοντας τη παρακάτω δήλωση: 
    Ο Phil και ο Matt έχουν γράψει ένα από τα πιο συναρπαστικά σενάρια που έχω διαβάσει, η Nicole βρίσκεται στα καλύτερά της κάνοντας εξαιρετικές δουλειές, και η Karyn είναι μία από τις πιο αξιόπιστες σκηνοθέτιδες του χώρου. Είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός που είμαι σίγουρος ότι θα γεννήσει έναν εμβληματικό χαρακτήρα, και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη παρέα τους”.
    Αναμένουμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ..Destroyer Nicole Kidman στο νέο αστυνομικό θρίλερ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top