F Professor Marston and the Wonder Women trailer: Το πραγματικό origin της Wonder Woman! - FilmBoy Professor Marston and the Wonder Women trailer: Το πραγματικό origin της Wonder Woman! - FilmBoy
  • Latest News

    Professor Marston and the Wonder Women trailer: Το πραγματικό origin της Wonder Woman!


    Αυτή τη στιγμή, η Wonder Woman είναι ένας γίγαντας του box office και ίσως η πιο hot superheroine της DC Comics, μετά την ταινία της στη μεγάλη οθόνη.
    Αλλά πίσω στη δεκαετία του 1940, η Wonder Woman δεν ήταν παρά μια ιδέα που γεννήθηκε στο μυαλό του ψυχολόγου του Χάρβαρντ, Δρ. William Moulton Marston.

    Αν και οι περισσότεροι θα γνωρίζουν το origin και το πώς η Wonder Woman έγινε ένας σημαντικός χαρακτήρας κόμικ, μπορεί να μην ξέρουν πώς εμπνεύστηκε η αρχική δημιουργία του χαρακτήρα.

    Αυτό το ‘κενό’ έρχεται να καλύψει η ταινία Professor Marston and the Wonder Women, η οποία λέει την ιστορία του καθηγητή Marston (Luke Evans) και το πώς αυτός εμπνεύστηκε την Wonder Woman μέσα από μια πολυμορφική σχέση που είχε με τη γυναίκα του Elizabeth Marston (Rebecca Hall) και με μια άλλη γυναίκα που ονομάζεται Olive Byrne (Bella Heathcote). 

    Το μάλλον προβοκατόρικο δράμα σκηνοθέτησε η Angela Robinson και θα βρίσκεται στις αμερικάνικες αίθουσες από 13 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer που εμφανίστηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Professor Marston and the Wonder Women trailer: Το πραγματικό origin της Wonder Woman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top