F The Invitation trailer: Τρόμος στο πάρτι της πρώην! - FilmBoy The Invitation trailer: Τρόμος στο πάρτι της πρώην! - FilmBoy
  • Latest News

    The Invitation trailer: Τρόμος στο πάρτι της πρώην!


    Εάν είστε ο τύπος που σιχαίνεται τα πάρτι και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, το The Invitation της Karyn Kusama είναι η εκδίκησή σας.
    Ένα μικρής κλίμακας, βραδύκαυστο αλλά έντονο φιλμ που αποτυπώνει ένα ιδιαίτερο είδος κινηματογραφικού εφιάλτη – ένα θρίλερ …δωματίου όπου η διαφυγή απλά δεν αποτελεί επιλογή.

    Η Drafthouse Films έβγαλε το trailer και έχει καλό αποτέλεσμα, παίζοντας με το μυστήριο και την ένταση της ταινίας, ενώ μας teas-άρει με διάφορες ανατροπές που …δεν καταλαβαίνουμε.

    Ο Will (Logan Marshall-Green) παρευρίσκεται διστακτικά σε ένα πάρτι που διοργανώνει η πρώην σύζυγός του και ο άντρας της. 
    Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους δεν έχουν δει ο ένας τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι φαίνεται να περνούν καλά …εκτός από τον Will, που υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. 

    Αυτό που δεν πάει καλά είναι είτε ο ίδιος ο Will είτε κάτι άλλο πολύ σημαντικό, ερώτημα που αποτελεί το πυρήνα του καθαρού τρόμου που τροφοδοτεί κάθε καρέ της ταινίας.

    Αυτός ο τρόμος και η ένταση υποστηρίζεται από μερικούς εξαιρετικούς ηθοποιούς δεύτερης διαλογής, όπως ο Logan Marshall-Green, η Tammy Blanchard, ο Michiel Huisman και ο John Carroll Lynch.

    Το The Invitation ετοιμάζεται να βγει σε VoD στις 8 Απριλίου.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Invitation trailer: Τρόμος στο πάρτι της πρώην! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top