F Χαμός στο cast του Fast & Furious, αναβάλλεται το 9ο φιλμ, έρχεται το πρώτο spin-off! - FilmBoy Χαμός στο cast του Fast & Furious, αναβάλλεται το 9ο φιλμ, έρχεται το πρώτο spin-off! - FilmBoy
  • Latest News

    Χαμός στο cast του Fast & Furious, αναβάλλεται το 9ο φιλμ, έρχεται το πρώτο spin-off!


    Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Paul Walker ήταν η κόλλα που κρατούσε την κινηματογραφική οικογένεια του Fast & Furious, όμως είναι γεγονός ότι μετά το χαμό του, οι καυγάδες μεταξύ των μελών της δε σταματούν.

    Το χορό ξεκίνησε ο Dwayne Johnson, ο οποίος πριν καν τη πρεμιέρα του The Fate of the Furious, έβγαλε στη δημοσιότητα τις κακές σχέσεις του με τον Vin Diesel, με την Michelle Rodriguez να παίρνει τη σκυτάλη, απειλώντας ότι αν η σειρά δεν δώσει πιο ουσιαστικό ρόλο στους γυναικείους χαρακτήρες, θα αποχωρήσει.

    Πριν λίγες ημέρες, η Universal ανακοίνωσε ότι το Fast and Furious 9 (ή όπως τελικά θα τιτλοφορείται) αναβάλλεται, με την ημερομηνία πρεμιέρα του να μεταφέρεται από τον Ιούνιο του ’19, στον Απρίλιο του ’20. 
    Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και το πρώτο spin-off της σειράς, με πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson και Jason Statham.

    Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι εξόργισε ένα από τα παλιότερα μέλη της παρέας, με τον Tyrese Gibson να την εκφράζει μέσω του Instagram, καρφώνοντας τον Johnson ότι με τη βοήθεια του παραγωγού Hiram Garcia έκανε τη σειρά δικιά του, με το προγραμματισμό να αλλάζει σύμφωνα με τις επιθυμίες του ηθοποιού, αναφέροντας ειρωνικά ότι πιθανότατα αυτό το διάστημα θα γυρίζει κάποιο καινούριο Baywatch

    Ακολούθησε δεύτερο post, που εικονίζει την original οικογένεια της σειράς, γράφοντας 
    Διαφορετικοί, αγαπημένοι, διαφόρων ηλικιών, Ενωμένοι, Μία Φυλή, Μια Οικογένεια …μέχρι που εμφανίστηκε ο Dwayne  και όλο αυτό έγινε πρόβλημα γιατί δε μπορούσε να είναι ΜΟΝΟΣ του στην αφίσα”!

    To 2015, o Diesel είχε αποκαλύψει ότι The Fate of the Furious θα αποτελούσε το πρώτο κεφάλαιο της τελευταίας τριλογίας της σειράς, όμως έτσι που τσακώνονται τα στελέχη της, το βλέπω δύσκολο αυτή να ολοκληρώνεται, τουλάχιστον με ολόκληρο το ρόστερ της.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χαμός στο cast του Fast & Furious, αναβάλλεται το 9ο φιλμ, έρχεται το πρώτο spin-off! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top