F Happy! trailer: Ένα σκοτεινό, βίαιο και αστείο κόμικ γίνεται θεότρελη σειρά! - FilmBoy Happy! trailer: Ένα σκοτεινό, βίαιο και αστείο κόμικ γίνεται θεότρελη σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Happy! trailer: Ένα σκοτεινό, βίαιο και αστείο κόμικ γίνεται θεότρελη σειρά!


    Το SyFy μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer μιας σειράς με άφθονο αίμα, βία, χιούμορ …και ένα μικροσκοπικό ιπτάμενο μπλε αλογάκι!
    Πριν βιαστείτε να φωνάξετε τα παιδιά να δουν το trailer, θα πρέπει να ξέρετε ότι η σειρά βασίζεται στο adult comic του Grant Morrison, το Happy!.

    Σε μια εποχή που οι σειρές με σούπερ ήρωες έχουν πάρει εξέχουσα θέση στο αμερικάνικο τηλεοπτικό τοπίο, ολοένα και πιο βίαια indie comics αρχίζουν και μετατρέπονται σε τηλεοπτικές σειρές.
    Πλέον, τα σκοτεινά και αιματηρά κόμικς γίνονται όλο και πιο απαραίτητα για πολλά καλωδιακά δίκτυα. 
    Το The Walking Dead οδηγεί φυσικά το είδος, το Preacher ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν στο AMC, τώρα έρχεται και το Happy! από το SyFy.

    Πρωταγωνιστής είναι ένας πρώην αστυνομικός (Christopher Meloni) που έχει γίνει hitman, ο οποίος θα βρεθεί πολύ κοντά στο θάνατο, εν ώρα υπηρεσίας.
    Μετά την μεταθανάτια (;) εμπειρία του, θα αρχίσει να βλέπει ένα μικρό μονόκερο που ονομάζεται Happy (με τη φωνή του Patton Oswalt). 

    Χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε κάτι άλλο, δείτε το απόλυτο χάος και την απολαυστική τρέλα του trailer.

    Το Happy! ξεκινά στο SyFy στις 6 Δεκεμβρίου και είμαι σίγουρος ότι θα το σημειώσετε.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Happy! trailer: Ένα σκοτεινό, βίαιο και αστείο κόμικ γίνεται θεότρελη σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top