F Και …εγένετο True Detective 3! - FilmBoy Και …εγένετο True Detective 3! - FilmBoy
  • Latest News

    Και …εγένετο True Detective 3!


    Ποιος μπορεί να ξεχάσει την καταπληκτική πρώτη σεζόν της αστυνομικής ανθολογιακής σειράς True Detective, με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson να αναζητούν τον Yellow King κρατώντας εκατομμύρια τηλεθεατές καρφωμένους στις θέσεις τους για εβδομάδες.
    Αντιθέτως, μάλλον ελάχιστοι θυμούνται ή θέλουν να θυμούνται την ιστορία του δεύτερου κύκλου, όταν οι Colin Farrell, Rachel McAdams και Taylor Kitsch προσπαθούν να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη δολοφονία ενός επιχειρηματία.

    Η αποχώρηση του Cary Fukunaga από τη καρέκλα του σκηνοθέτη αλλά κυρίως η απόφαση του HBO να πιέσει τον δημιουργό Nic Pizzolatto να επισπεύσει τη διαδικασία συγγραφής της νέας ιστορίας, έφερε τη καταστροφή με τη σειρά να φτάνει στο χείλος του γκρεμού και τις φήμες πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέος κύκλος να οργιάζουν.

    Έχοντας πάρει το μάθημά του, το κανάλι έβαλε κάτω το κεφάλι αναγνωρίζοντας το λάθος του και χωρίς ανακοινώσεις και τυμπανοκρουσίες έδωσε το πράσινο φως στον Pizzolato να γράψει τη νέα του ιστορία …με το πάσο του. 
    Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, φαίνεται πως αυτή είναι έτοιμη, με τον τρίτο κύκλο του True Detective να ανακοινώνεται και επίσημα.

    Αυτός θα λάβει χώρα στα βουνά Ozark των κεντρικών ΗΠΑ, και στη καρδιά ενός μακάβριου εγκλήματος με το μυστήριο γύρο από το οποίο να απλώνεται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους.
    Κεντρικός πρωταγωνιστής του νέου κύκλου θα είναι ο προσφάτως βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali στο ρόλο του ντετέκτιβ Wayne Hays που ηγείται της υπόθεσης.

    Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του πρώτου κύκλου, τη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων θα αναλάβει ένας και μόνο σκηνοθέτης, ο οποίος μπορεί να μην είναι ο Fukunaga, αλλά η επιλογή του Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room) κρίνεται ικανοποιητικότατη.

    Κρατώντας μικρό καλάθι, η ανακοίνωση δεν αναφέρει καμία ημερομηνία, ούτε της έναρξης των γυρισμάτων, ούτε φυσικά της πρεμιέρας της σειράς. 
    Εμ, όταν καείς με το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και …εγένετο True Detective 3! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top