F Αλλαγή σκηνοθέτη και για το Star Wars: Episode IX! - FilmBoy Αλλαγή σκηνοθέτη και για το Star Wars: Episode IX! - FilmBoy
  • Latest News

    Αλλαγή σκηνοθέτη και για το Star Wars: Episode IX!


    Μπορεί κάθε πρεμιέρα νέας ταινίας Star Wars να έχει ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη βροχή ρευστού προς τα ταμεία της LucasFilm, όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι παραγωγοί δε φροντίζουν να αφήσουν τους φανατικούς οπαδούς ικανοποιημένους, έστω και με αρκετά υψηλό κόστος, όπως στη πρόσφατη περίπτωση του Han Solo και της αλλαγής σκηνοθέτη εν μέσω γυρισμάτων.

    Στη περίπτωση του Star Wars Episode IX, τα προβλήματα φάνηκαν αρκετά νωρίτερα, με τους οπαδούς να μην ενθουσιάζονται εξ αρχής με την επιλογή του Colin Trevorrow για τη καρέκλα του σκηνοθέτη. 

    Η θέση του τους τελευταίους μήνες έτριζε, ειδικά μετά τη πρεμιέρα του The Book of Henry, μιας ταινίας που αποτελούσε passion project του αλλά τελικά θάφτηκε και κριτικά και εμπορικά. 
    Οι τριγμοί έγιναν σεισμός όταν πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι προσελήφθη ο Jack Thorne για να ξαναγράψει το σενάριο που αρχικά είχε αναλάβει ο Trevorrow με τον συνεργάτη του, Derek Connolly.

    Και σήμερα έσκασε και η …βομβίτσα, με την επίσημη ανακοίνωση ότι Lucasfilm και Colin Trevorrow διέλυσαν συναινετικά τη συνεργασία τους.

    Με τη ταινία να πρέπει να ξεκινήσει γυρίσματα σε περίπου ένα τετράμηνο, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για καθυστερήσεις, με τις φήμες ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο Rian Johnson του The Last Jedi να οργιάζουν. 
    Να δούμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αλλαγή σκηνοθέτη και για το Star Wars: Episode IX! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top